MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#23246 Re: Re: Re:

2014-12-08 19:57

#23237: - Re: Re:  

"Náš" prezident si pozval Porošenka napriek protestom verejnosti, ktoré začali už pred prípravami osláv SNP. Proti pozvaniu Putina na oslavy SNP tuším nijaký podobný odpor nevznikol. Ale prišiel iba Šojgu - a aj tomu Poliaci skomplikovali návrat do vlasti:-). Slováci si neželajú prítomnosť masového vraha a vojnového zločinca POROŚENKA na Slovensku. Ak tak horlíte za ľudské práva, čo vravíte na udalosti vo Fergusone? :) Protesty Američanov proti porušovaniu základných ľudských práv a diskriminácii nie sú iba reakciou na tento jeden prípad - ten bol len tou poslednou kvapkou, ktorá ich spustila. A čo vravíte napr. na orálne dobrodružstvá saxofonistu Clintona, alebo na série vrážd nepohodlných prezidentov, ktoré neboli a nebudú nikdy objasnené?  

Zakopnúť o koberec nie je žiaden zločin proti ľudskosti:). Ale to, čo dorábajú organizátori a moderátori tej vajíčkovej revolúcie, Kocáb, ten ako sa volá... Bursík a spol., to je zakrývanie, obhajoba tých zločinov. Podieľajú sa na genocíde obyvateľstva Luhanska a Donecka tým, že ju programovo ignorujú a zamlčiavajú. Takí ľudia nemôžu mať charakter. Určite hulili, skúšali všelijaké drogy, dopúšťali sa promiskuity, nevery a čo ja viem akých ešte "prehreškov voči morálke" - ale to všetko by bolo nepodstatné. Podstatné je, že kolaborujú s tými ukrajinskými zločincami. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#23256 Re: Re: Re: Re:

2014-12-08 20:15:15

#23246: - Re: Re: Re:  

 Ne, tohle opravdu nemá cenu. Vy vůbec nevíte, o čem píšete. Buďto trpíte schizofrenií, nebo jste dva, kteří se neumí dohodnout na jednotném názoru.

Tyhle paranoidní bláboly už budu napříště ignorovat a doporučuji to i ostatním.

 

P.S. ...............