MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#23242

2014-12-08 19:51

#23224: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, k 

 Výborně, lepšíte se. Začínáte věřit ČT. Jen tak dál.

"Pán Zeman mi ako alkoholik nepripadá. Sú ľudia, ktorí majú jednoducho od prírody vyššiu odolnosť" - tohle bych ještě přehodnotil. Takže člověk, kterej chlastá extraligu, ale má vyšší odolnost, není alkoholik? Přeci každý průměrně myslící člověk ví, že každá "odolnost" má své hranice. A u alkoholismu nejsou zase nijak přehnaně vysoké. Alkoholik dlouho vypadá, jako že nic, ale o to pak je rychlejší konec. Křivka pádu není zdaleka lineární. Řekl bych, že je přinejmenším kvadratická.

P.S. Věřte mi, jsem téměř abstinent, ale pár konců alkoholiků jsem již zažil.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#23269 Re:

2014-12-08 20:44:48

#23242: -  

Viete, Vy osobne pána Zemana nepoznáte a pochybujem, že by ste na diaľku vedeli odhadnúť, či ide o podnapitosť, alebo o nejaké zdravotné ťažkosti, ako to môže byť v jeho prípade vzhľadom na problémy s nohami. Zvláštnu mimiku mal vždy - ale aj Havel mal rôzne osobité prejavy, motorické aj rečové:). Robiť zo Zemana ťažkého pijana alebo alkoholika je prehnané a nepochybne to útočníkom slúži hlavne na jeho osobnú dehonestáciu. Niektorí mu tu určujú aj iné diagnózy - pripisujú mu alkoholickú demenciu, na základe svojich "odborných znalostí" ho označujú za psychopata a niektorí si dokonca obliekajú sudcovský talár a rovno vynášajú súdy o jeho zločinnosti.

Každá odolnosť nemá svoje hranice... Sú ľudia, ktorí sú zrejme dedične tak vybavení, že závislosti na alkohole nepodľahnú, i keď - a hojne - konzumujú alkohol celý život - a sú takí, s ktorými to ide veľmi rýchlo dolu vodou, keď raz začnú, a mohli dovtedy i abstinovať. Pán Zeman je dosť nekonvenčný - ale to boli predsa v 89. všetci, vtedy to bolo IN, všetci prišli na tie diskusie v TV, do divadiel a aj do parlamentu v pulóvroch:-). Asi aby vyzerali ako "jedni z nás"... Pánu Zemanovi tá nekonvenčnosť ostala. To je to najmenšie, čo by mohlo vadiť. Pozrite na uruguajského prezidenta:). A nerobí Uruguaju hanbu, naopak, skôr to vzbudzuje sympatie a obdiv.