MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#23234

2014-12-08 19:25

Jak jsem zjistila, opticky kabel za Hodoninem stale neprekopali. Slovenska ucitelka? opet skoli nase obcany a poucuje, co si maji myslet a jak jednat. Tato osoba, at uz je to kdokoli, v jednom prispevku popisuje, jak jsou Slovaci jini, nez my. Pry se nezajimaji, kdo je v jake strane, jake ma politicke smysleni.  Jen pro ilustraci - moje tchyne je Slovenka, provdana do Cech.  Na Slovensku ma tri sestry.  Jedna ma za manzela katolika, druha komunistu, manzel treti jenom "hajluje".  Byli jsme tam na svatbe, kde se sesla siroka rodina, jak je tam zvykem.  Po slavnostnim obede se svagri drzeli kolem ramen. Po par borovickach presli na politiku a servali se jako psi.  Svatebni hoste je trhali od sebe. Tolik o te slovenske toleranci.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#23235 Re:

2014-12-08 19:29:08

#23234: -  

 Vážená dáma na druhej strane kábla, odstúpte, stojíte si na ňom.

Ale pridám Vám zo slovenského pravicového serveru:) jeden český názor: 

Je fajn si také přečíst inteligentní názor, oproti řadě primitivních a bezobsažných výkřiků lidí, kterých všeobecné vědomosti končí u ceny másla v nejbližším supermarketu. Mnoho právě takových našich lidí má pak snadno pod palcem americká ambasáda v Praze, které teď teda ale nezávidím. Ty jejich "domácí úkoly" zadávané z vlasti musejí být celkem otravné. To kdyby byl prezidentem Schwarznberg, mohli by sedět s nohama na stole, takle se kvůli Zemanovi musejí činit... a jak se dá u svérázného Zemana předpokládat, budou mít ještě dost práce :D Alespoň naše informační servery se snaží "pomoci" a vzbudit dojem, že nějakých 80 podpisů proti němu, stojí za odstoupení přímo voleného prezidenta. A "demokratické smýšlení" našich ctihodných vysokoškoláků tu dosáhlo takového stupně rozvoje, že žádají pomalu hlavu rektora, který nesouhlasil s agresivní demonstrací proti Zemanovi. No už se jim za to omluvil, kdo by s těmi pražskými akademiky pod jednou střechou na té škole vydržel. 

Dřív byla totalita alespoň zřejmá, mohlo se prstem ukázat na komunisty. Dnes je ta forma daleko sofistikovanější, lidé (stupeň jimi dosaženého vzdělání nerozhoduje) ji sami dobrovolně přejímají mediální masáží založené na lacinných dojmech a neschopností vlastního širšího pohledu. A tak to má být... kdo by si přál samostatně a svobodně uvažující jedince?? :)