MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#22968 Miloš Zeman masivně porušoval zákon o volbách, tedy konkrétně Zákon o volbě prezidenta republiky....

2014-12-07 14:57

#22963: - Re: A co komunistický nácek Miloš Zeman, to je taky čestný člověk :-)?  

 ...a to ve všech!!!! limitech, které zákon definuje. První limat je nelhat - Zeman lhal prakticky o všem o čem promluvil, o sobě, své rodině, o jeho spolupracovnících, o jeho působní v roli premiéra, o privatizacích, o růstu HDP v době kdy byl premíér, o oponentech, prostě o všem. 

Další limit, který zíkon definuje je objem, který lze za kampaň utratit - tedy 50 mil. za obě kola a 40 mil. za kolo první. Také precizně definuje, kdy začíná kampaň a to se vznikem Volebního účtu a stejně precizně definuje, že lze kampaň platit jen a právě z tohoto účtu. I toto Zeman masivně porušil, neboť platil kampaň rok "odkudsi" a utratil za ní spíše stovky milonů korun. Dokonce i na vlastním volebním účtu následně zastnul sekeru více jak 10 mil. korun. 

Porušování zákonů o volbách je komunisticko nacistickou praktikou, proto je Miloš Zeman dlé mého komunistickým náckem a je obtížné se rozhodnout, jestli je to více nácek nebo více komunista. Co je to určitě zločinec, který by za normálních okolností jen za zlodějinu MUS seděl v kriminále. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#22971 Re: Miloš Zeman masivně porušoval zákon o volbách, tedy konkrétně Zákon o volbě prezidenta republiky

2014-12-07 15:13:39

#22968: - Miloš Zeman masivně porušoval zákon o volbách, tedy konkrétně Zákon o volbě prezidenta republiky.... 

 1. Lže

-to je obvinenie, ktoré možno použiť voči hociktorému politikovi, V. Havel tiež "lhal", my, čo si pamätáme jeho slová o tom, ako si predstavuje budúcnosť Československa a občanov v ňom, vieme, že tie prázdne slová vzpätí vyvrátili jeho skutky; Zeman je v názoroch konzistentný; lhaní okrem toho nie je znakom fašizmu, je to pracovná metóda väčšiny ľudí zapletených do politických hier

2. Volebné kampane

- zákon by mal zakázať a postihovať plytvanie prostriedkov na politickú reklamu, nešlo si nevšimnúť, že knieža ju nemalo o nič menej pompéznu a je chyba ľudí, že neocenili prístup Fischerovej; vypichovať len Zemana nie je fér, tu majú za ušami takmer všetci

3. Porušovanie zákona 

- viď bod 2

Vraví sa, kto chce psa biť, palicu si nájde.