MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#22234 Re: Re: Re: Pryč s rudými vrahy !!!!!

2014-12-05 00:14

#22227: - Re: Re: Pryč s rudými vrahy !!!!! 

 Skús spočítať, koľko ich zabila Severná Amerika/USA. Začni Indiánmi a černoškými otrokmi a pokračuj ich koloniálnymi výbojmi a prevratmi a občianskymi vojnami, ktoré vo svete vyvolali. A keď to spočítaš, tak sa priprav na miliardy, ktoré môžu doplatiť na ich súčasnú geopolitickú šachovú partiu. Ani ten Kasparov im nepomôže, to si buď istý!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#22247 Re: Re: Re: Re: Pryč s rudými vrahy !!!!!

2014-12-05 00:33:32

#22234: - Re: Re: Re: Pryč s rudými vrahy !!!!! 

 USA - kolonizace západu (genocida indiánů,černí otroci)

Rusko - kolonizace východu(genocida neslovanských národů a kmenů,nevolníci na úrovni otroků)


Nepřihlášený uživatel

#22282 Re: Re: Re: Re: Pryč s rudými vrahy !!!!!

2014-12-05 07:06:43

#22234: - Re: Re: Re: Pryč s rudými vrahy !!!!! 

Nechci radit, ale když jste tak vzdělaný/á, zkuste začít od pravěku. Kolik kmenů neandrtálců se navzájem povraždilo a kolik pozabíjeli mamutů. A pak pozvolna pokračujte.

Roman Skácel
Hodonín

#22300 Re: Re: Re: Re: Pryč s rudými vrahy !!!!!

2014-12-05 09:47:12

#22234: - Re: Re: Re: Pryč s rudými vrahy !!!!! 

Zase to máte celé špatně "Slováku".

V USA, Evropě, nikde na světě v důsledku nezabíjejí a snad ani nikdy masověji nezabíjeli Američané, Evropané, Rusi, nebo Italové a Španělé (Svatá inkvizice), nebo Arabové (Džihád).

Všude na světě, a to po celé dějiny lidstva, zabíjely vždy jen a pouze IDOLOGIE!

Indiáni, Indové, černoši, běloši, kulaci, soudruzi Slánští, kacíři, ďáblem posednutí (patrně schizofrenici, maniodepresivní psychopati atd.), církví posednutí (inkvizitoři), atd. atd. atd.

Já vidím jen a jen ideologie, které vymyslel člověk, aby mohl ovládat jiného člověka (včetně zabíjení již ovládnutých), samozřejmě že vidím též tu nesvobodu, jak těch ubitých, tak těch, co je ubíjeli. S jedinou výjimkou z pravidla. Definicí základních práv a svobod člověka, která se stala dokonce ústavním právem v zemích, které aplikovaly demokracii a svobodu svých jednoltivých občanů, tvořících občanskou společnost. 

P.S. Na začátku 21. století máme stále na výběr, buď tomu porozumět, pochopit to a stát se už konečně alespoň o kousíček MOUDŘEJŠÍMI (a cílově Moudrými), tedy svobodnějšími (cílově SVOBODNÝMI), nebo jen dále žvanit a žvanít, lhát jiným i sami sobě, především o důsledcích a nevidět příčinu a zůstat...

...lehce manipulovatelnými HLUPÁKY...

P.P.S. Tohle samožřejmě souvisí i s přímou volbou prezidenta ČR. Pokud má Zeman "Pravdu", tak mu k dalšímu volebnímu období dopomůže "styl", který přijal. Pokud už jsme opravdu dál a umíme jeho "strategii" pochopit, tak mu to prostě nevyjde.

Bude, i nebude-li zvolen znovu Zeman, bude, i nebude-li proti němu s červenými papírky neustále někdo, kdo mu je bude ukazovat už napořád? Tak, jako tak budu mít PRAVDU jak v příčině, tak i v důsledku.

A Pravda je, oč tu běží, logická a racionální Pravda, prostá jakékoli ideologie... :-)