MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Demokrat

#22186

2014-12-04 22:54

ZDE TY KRETÉNY MŮŽEME NAJÍT ÚPLNĚ VŠECHNY!!!

SEZNAM PRAVDOLÁSKAŘŮ

Odpovědi

Pravdolásková lůza

#22189 Re:

2014-12-04 22:56:26

#22186: Demokrat -  

 Dnes mě dostala na ČT ta vypitá lůza Petruška Šustrová. To bylo zase lží.


Nepřihlášený uživatel

#22266 Re:

2014-12-05 02:26:25

#22186: Demokrat -  

 Dodej seznam kretenu,jako ses ty.

Ivan (český)

#22577 Re: Seznam pravdoláskařů

2014-12-05 22:57:37

#22186: Demokrat -  

Vážený "Demokrate" - lžinenávistníku:

O tomto seznamu jsem dosud nevěděl. Prošel jsem si jej celý a zjistil jsem, že některá jména jsem dosud neznal. Takže děkuji za osvětu, rozšířil se mi seznam lidí, kterých bych si mohl vážit; být zařazen do tohoto seznam je velká čest.

Jenže, členové seznamu jako Mirek Topolánek, Marek Dalík, Andrej Babiš a někteří další?  Panu Bartošovi se tam nějak pletou agenti-provokatéři. Škoda, už jsem si dělal naději na to, že bych mohl mít usnadněnou orientaci: stačilo by jen pročítat hodnocení pana Bartoše celkem o čemkoliv, jím určené znaménko na stupnici "prospěšnost/škodlivost" obrátit na opačné a hned bych snadno a rychle věděl jak na to či ono správně nahlížet. Škoda, nikdo není úplně dokonalý, ani pan Bartoš. Stejně nespolehlivě to funguje i u pana Václava Klause: i on sem tam výjimečně řekne něco co je pravda. Takže, dle očekávání, budu se muset i nadále spoléhat na vlastní úsudek.

A teď poněkud vážněji: seznamy "zavrženíhodných osob", to už jsem někde slyšel:

Byl jednou jeden Rakušan, původním povoláním čalouník. Časem seznal, že je naprosto výjimečný a že je předurčen k velkolepým činům nápravy světa. Základem nápravy musí být likvidace nejrůznějších zavrženíhodných skupin osob. Stal se vůdcem velké země, zorganizoval společnost tak, aby byla akceschopná k provedení tolik potřebné nápravy a m.j. nechal vytvořit seznamy zavrženíhodných osob z jistého Československa. Některým z takových se podařilo na poslední chvíli z Československa uprchnout, mezi nimi byl např. jistý Jan Werich. .......  Panu ex-čalouníkovi se řadu let dařilo provádět jeho ušlechtilou misi a svět zbavil velkého množství "odporných živlů" ze svých seznamů; a když se kácí les, lítají třísky. Úhrnem se mu podařilo, na všech stranách kolem jeho "kultivační akce", zředit populaci planety Země o cca 20 000 000 lidí.   ......   Osud mu ale nějak nedopřál dotáhnout jeho svatou misi do zdárného konce. Nakonec se sám ve svém bunkru zastřelil, jeho tělo bylo vyneseno ven na zahradu, polito benzínem, spáleno a zakopáno kdesi vedle bunkru.   

Přeji panu Bartošovi i Vám brzké procitnutí z vašich patologických snů.