MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#22148 Státy Evropy a USA se veřejně "spiknuly" a uvalily sankce :-)

2014-12-04 21:36

Růsům hrabe opravdu ředně. Státy EU a USA veřejně deklarovali, že ukradení Krymu je zločin, tedy přijdou sankce. Krym ukradli snad marťani? Ne byli to Rusové, to je realita. Tedy není potřeba žádné tajemné "spiknutí" proti Rusku, státy EU a USA veřejně deklarují, že není možné rozpoutávat válku v Evropě a krást území. 

Kolik hloupých Čechů ale bude "spekulovat" jestli se státy EU a USA nespiknuli proti Rusku :-/?

Už jim z toho Kremlu hrabe.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#22165 Eric Best provádí odpornou propagandu. ...

2014-12-04 22:33:22

#22148: - Státy Evropy a USA se veřejně "spiknuly" a uvalily sankce :-) 

 Eric Best napsal vskutku nechutný text. Jak majdanizovat Zemana. V textu se odkazuje na jiný článek, který je uveřejněn na dle Erica Besta "důvěryhodném serveru" který by měl navíc patřit ještě důvěryhodnější organizaci Ron Paul Institutes. Během deseti minu lze zjistit, že vše na serveru je v podstatě vylhané, kongresmení, které uvádí jako podporovatele se k ogranizaci neznají, adresa je v jakémsi domku kdesi mezi karavany. V sekci programs je vše v budoucím čase, přestoře má organizace existovat od roku 1976. Zajímavé je také to, že nikde nelze dohledat, kdo jí finacuje a co více, na autora článku jakého si Daniela McAdamse tam není žádný kontakt, nic, prostě se nedá zjistit, kdo to napsal. 

"Skvělá" je také wiki stránka s odkazy na Ron Paul Institute, vypadá normální, až do doby, než si člověk zkusí více zjistit v odkazech, které by měly potvrzovat pravdivost informací. 

Je to vskutku ten nejodpornější druh propagandy, který se v zde nově objevu a je odporné, že se toho účastní Eric Best. Je to zločinec, pracující pro Rusko? Je to pravděpodobné.