MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#22119 Je Zeman zločincem, zneužívající demokracii?

2014-12-04 21:04

Je velmi obtížné hovořit o tom, že byl Zeman zvolen demokraticky, když porušoval Zákon o volbě prezidenta  ve všech klíčových věcech, které zákon definuje.

Zákon jasně definuje maximální rozsah nákladů na kampaň, nesmí přesáhnout pro obě kola 50 mil. korun a tyto musí být čerpány jen z Volebního účtu.  Objem také určuje, délku kampaně, ta může začít až po zřízení Volebního účtu.  Zákon dále naprosto jasně a přímo  a naprosto srozumitelně zakazuje lhaní a to především o kandidátech jako takových, což je v zákonu explicitně zdůrazněno.

Miloš Zeman vedl kampaň více než rok a platil jí kdo ví z čeho, když má jen ten "nafukovací člun" zase na druhou stranu se podílel na spoluukradení 15 mld. hotovosti z MUS, tak kdo ví.

Dokonce na Volebním účtu zatnul sekeru více jak 10 mil. korun, kterou "kdosi zaplatil" veřejnosti a dokonce ani jeho voličům nesdělil kdo. 

Miloš Zeman lhal prakticky o všem o čem promluvil. o sobě, jeho povedené rodince, jeho týmu (Šlouf, natož Lukoil Nejedl) lhal o jeho působení v pozici premiéra, lhal o privatizacích, MUS byla jen špička ledovce, lhal o financování kampaně, lhal bohužel kdykoli otevřel tu jeho pussy. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#22138 Re: Je Zeman zločincem, zneužívající demokracii?

2014-12-04 21:20:36

#22119: - Je Zeman zločincem, zneužívající demokracii? 

 nuda...nuda...to opakuješ stále znovu...snaž se a vymysli něco jiného,jinak nedostaneš od Bakaly a TOP 09 výplatu......