MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#22079 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-04 19:41

#22002: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Konkrétne prosím. Kocáb? Z popového speváka ( môžete tvrdiť, že jeho tvorba bola viac, než pop, ja mám iný názor:)) minister pre ľudské poráva a národnostné menšiny?  Akú mal ako minister mimochodom na to kvalifikáciu? :)  Zlepšilo jeho ministrovanie niečo na situácii menšín:) a na postoji majority k menšinám?  Ako sa v skutočnosti sám zaslúžil napr. aj o ten odsun sovietskych vojsk, ako sa rád chváli, alebo ako mu obyčajne pripisujú? Nebolo to s tým odsunom náhodou trochu inak, než že by to "vyjednal" Kocáb? :-)

Jeho účasť na všelijakých protestných "akciách" v prospech "ľudských práv", ako to je v prípade "Pražského Majdanu" je už vzhľadom na to, že je ten odborník na "menšiny" a ľudské práva, ozajstný vrchol. To asi pán Kocáb nevníma, čo sa deje ruskojazyčnej menšine na východe, v oblasti  Donecka a Luhanska, o hrubo potlačované základné ľudské práva tamojších obyvateľov sa nezaujíma. Naopak, ešte navyše aj oslepol, pokiaľ ide o ukrajinských ultranacionalistov s fašistickými symbolmi a postojmi.

O jeho podnikateľskej činnosti a náhlom zbohatnutí si môžem myslieť svoje - boli tam nejaké veľké nezrovnalosti, ako je dohľadateľné v rôznych kauzách, na ktorých bol účastný. O tom by však mal rozhodnúť vždy nezávislý súd a spravodlivý súdny proces na základe šetrenia nezávislých orgánov činných v trestnom konaní, súhlasím. Možno v Čechách také máte? 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#22083 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-04 20:00:49

#22079: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Glo Glo Glo , Hévíz na tebe již čeká  ty jeden malinký pseudoslováčiku chudáčiku.

Spočineš na dně jezera sirného tam v srdci velké země uherské !!!


Nepřihlášený uživatel

#22091 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-04 20:45:03