MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#22004 Re: Re:

2014-12-04 14:38

#21976: - Re:  

Deti vychovavaji predevsim rodice. Kazda rodina ma sve osudy a zivotni zkusenosti.  Pokud ma rodina spatne zkusenosti s komunisty a totalitou, je jasne, ze i deti prebiraji tyto nazory.  To je stejne, jak v rodinach komunistu. Jejich deti budou vzdy volici KSCM az na vecne casy a nikdy jinak. Cest praci.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#22006 Re: Re: Re:

2014-12-04 14:49:50

#22004: - Re: Re:  

 Deti sa vychovávajú osobným príkladom. Bez ohľadu na stranícku príslušnosť a poltické názory, hyena vychová len hyenu, obmedzenec obmedzenca. Hyeny a obmedzenci nemajú zábrany, aby sa bez ohľadu na režim chovali ako hyeny a obmedzenci. Budú nadávať tým, ktorým sa predtým pchali do zadku, pchať sa do zadku tým, ktorým predtým nadávali, ukazovať na druhých, keď treba niesť zodpovednosť a prisvojovať si zásluhy, ktoré im nepatria. S veľkou radosťou si nasadia masky a vydajú sa lynčovať takých, ktorým závidia, že ich niečím presahujú. Tu medzi tými klebetníkmi a vrhačmi hovien na Zemana  je výkvet tejto spoločenskej spodiny.


Nepřihlášený uživatel

#22015 Re: Re: Re:

2014-12-04 15:18:07

#22004: - Re: Re:  

 Je jasné, že komunistická rodina dodržuje bolševickou disciplínu a slovy Lenina i komunistickou morálku.Snaží se jak by mohla nejvíce škodit.

Roman Skácel
Hodonín

#22023 Re: Re: Re:

2014-12-04 15:29:46

#22004: - Re: Re:  

Děti vychovájí svoje RODIČE? Hezky naruby, ale beru tu hru, aby to nemělo v tomto VIRTUÁLNÍM světě vůbec žádný základní smysl a řád. A kdyby to Váš smysl mělo...? 

Jenže co když rodiče své děti vychovávají v ideologii (libovolně dokonale sebeškodlivěji dětem samým?), která postihla celou RODINU, ...komunistickou GENERACI, ...TU konkrétní GENERACI, ...tu Generaci.

Postihla tak hluboce, že není možno vůbec hlouběji...?

Co potom s těmi ZMRZAČENÝMI dětmi? Vychovanými "co to jen šlo v IDEOLOGII"? Náboženství, komunismu, socialismu, antikapitalismu, podivnému a dnes dávno směšnému "internacionálnímu komunismu" (KSČM), jakékoli formě "reálného" socialismu (ČSSD), totalitě, v její podstatě, Totalitěnce s lidsou tvářičkou, ...její sestřičce totalitěničce, třeba s ruským křivým Ksichtem PUTINA, kazašským, nebo běloruským Lukašenkovým supršpiněvěpokřivenýmksichtem...?

Není možné, že POŘÁD hledáte a jen a jen hledáte? Vím sice, že je to potřebné (hledat), přičemž je mi jasné, že najít nemůže každý. LOGICKY, kdo může v důsledku pravdivě řešení najít jsem zde už psal...

Běžte všichni tam, kam už nyní pan PREZIDENT velí, rychle a uspořádaně, je jisté, že se tam potkáte se svými souduhy a že tam najdete cíl a KONEC své cesty.

Pak se ovšem budete nuceni ptát sami sebe, ...kudy dál? 

P.S. Pan prezident Vám to možná řekne, on Vám i oznámí ku(*)dy dál a proč, ...on Vás dál dokonce i rád povede (je za to dobře placen, věřte mi), když mu to...

...dovolíte. Kudy...? Kudy jen Vás povede...?

Hospodin jest můj pastýř. Nebudu míti nedostatů...,

...na pastvách zelených...