MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pobavený

#21820 Zeman terčem posměchu? Nebo terčem agenta USA?

2014-12-03 19:16

 

A máte vůbec rozvědku? utahoval si ze Zemana šéf švédské diplomacie


Miloš Zeman se na summitu NATO ve Walesu stal terčem pichlavé poznámky ze strany švédského ministra zahraničních věcí. Pravicový politik Carl Bildt si z postoje českého prezidenta utahoval...

A jak o panu Carl Bildtovi píšou u něj doma?

 

Podezření ze zapletení do válečných zločinů v Sudánu, podezření ze nezákonné spolupráce s vládou USA.... jak překvapivé....

aneb kdo je švédský posmíváček..

Expressen: Carl Bildt läcker till USA

Wikileaks planerar en smutskastningskampanj mot Sverige för att förhindra att svenska regeringen lämnar ut Wikileaks-grundaren Julian Assange till USA.

 

Enligt ett dokument som tidningen Expressen har tagit del av hotar Wikileaks att offentliggöra en hittills hemlig diplomatrapport som visar att Sveriges utrikesminister Carl Bildt (M) allt sedan 1970-talet har fungerat som informatör för USA.

- Han kommer att tvingas avgå. Det kan innebära slutet för hans politiska karriär, hävdar en person med insyn i Wikileaks-materialet till Expressen.

- Det finns hemliga dokument som avslöjar att Bildt samarbetade med den amerikanska asdministrationen på ett sätt som strider mot svenska lagar, fortsätter källan.

 

 

 
Google překlad:
 
Vydáno:

22.2.2012 10:27

Podle dokumentu, který Expressen noviny přečtení hrozí WikiLeaks zveřejnit dosud tajné diplomatické zprávy o tom, že švédský ministr zahraničí Carl Bildt (M), od roku 1970 pracoval jako informátor pro USA.

- Bude nucen odstoupit. Mohlo by to znamenat konec jeho politické kariéry, tvrdí osobu seznámit s těmito materiály WikiLeaks Expressen.

- Existují tajné dokumenty, které odhalují, že Bildt spolupracoval s administrationen USA způsobem, který je v rozporu s švédského práva, pokračuje zdroj.

 

Švédský pravicový premiér Stefan Löfven, který je se svou menšinovou vládou u moci ani ne tři měsíce, ve středu vyhlásil předčasné volby.

 

pohádky konec

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#21822 Re: Zeman terčem posměchu? Nebo terčem agenta USA?

2014-12-03 19:24:07

#21820: pobavený - Zeman terčem posměchu? Nebo terčem agenta USA? 

 A máme vymalováno, odpovědí nebude mnoho.

Leda, že by Vás nazvali třeba Putinovým poskokem z KGB, nebo komunistikým fízlem.

Ale klídek, pes který štěká rozhodně nekouše.

 


Nepřihlášený uživatel

#21831 Re: Zeman terčem posměchu? Nebo terčem agenta USA?

2014-12-03 19:39:32

#21820: pobavený - Zeman terčem posměchu? Nebo terčem agenta USA? 

 Ono je úplně jedno, kdo si ze Zemana utahoval a jaký je jeho "kádrový profil", mě zajímá, co tam řekl Zeman, a to se mně prostě nelíbilo.