Nehoda

Quoted post

Richard Windsor

#4 Re: Rád bych nebyl v anonymitě, ale takhle je to asi lepší.

2014-12-03 15:03

#3: Rád bych nebyl v anonymitě, ale takhle je to asi lepší. -  

Podle stylu psaní, myslím, že vím, kdo jsi... a musím říct, že je škoda, že se (zrovna ve Tvé pozici) schováváš za anonymitou... Každý má právo na svůj názor, měl by si za tím i stát.

Chtěl bych jen zareagovat na Tvou otázku "Jak se na něj asi budou žáci dívat?": S pár jsem jich mluvil a můžu Ti říct, že nejsem toho názoru, že by po jeho návratu ve třídách byla "divná" atmosféra. Stejně jako to bylo před 10 lety u nás, patří k velice k oblíbeným učitelům a i děti (žáci Základní školy) by pochopily, že i učitel je jen člověk a může se dopustit chyb...

Budu rád, když se mi přes Facebook ozveš...

Odpovědi

Mohu být pro tebe zbabělý a nebo ne.

#5 Re: Re: Rád bych nebyl v anonymitě, ale takhle je to asi lepší.

2014-12-03 17:18:17

#4: Richard Windsor - Re: Rád bych nebyl v anonymitě, ale takhle je to asi lepší. 

Bohužel to Richarde ze zřejmých důvodů neudělám. Tak se mi ozvi ty. ;-)

Je velice hezké, že se ho takhle děti a i mnozí dospělí zastali a zastávají. Musím se přiznat, že mě to také napadlo, nicméně existuje jakýsi mantinel, co je slušitelné s postavením učitele a co už není. 

Můj názor na něj nebude nijak po tomto zlý nebo respektive se nezmění. Stále si ho budu vážit a brát ho jaký je. Ale jednoduše toto chování už není slučitelné s pozicí učitele. Ostatně ten mantinel ukázala i sama občanská společnost. 

Chyb se člověk dopustit může i já je dělám chyby, ale chovat se takto? V životě bych nesedl za volant opilý a podobné jednání naprosto odsuzuji ať už je o kohokoliv.