MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#21205

2014-12-02 10:32

Včerejší pochod na Hrad se vydařil!!! I přes nepřízeň počasí se sešlo hodně lidí,tato petice splnila svůj účel. Arogantní a do sebe zahleděný opilec a proruský soudruh Zeman zjistil, že jeho ostudné výroky nezůstaly bez odezvy veřejnosti.

V Brně ho chránil špalír vojáků, demonstranti byli zataraseni 20 m od jeho vládní limuzíny, což je dobře!!!! Už se bojí diskutovat "s kýmkoliv z občanů",jak deklaroval před svou spanilou jízdou na Moravu. Už se necítí být tak nepostižitelný, ať udělá cokoliv, ať prohlásí cokoliv doma i v zahraničí!!!!

Už se bude bát dělat ve světě ostudu, a když ne, vyjdeme znovu do ulic.

Snad i estébáci semknutí kolem Zemana učinili trošku nějako sebereflexi, je dobře, že vidí, že nejsme ovce, které si nechají vše líbit!

Budeme dále sledovat chování estébáku, komunistů a oligarchů, pokud budou poškozovat dobré jméno České republiky ve světě, budou se lísat fašistovi Putinovi a potáhnou naši zemi na východ, opět se dáme dohromady a vyjdeme do ulic!!!!!!!

Užívejme si Advent, těšme se na vánoční svátky, těšme se z blízkosti svých drahých, dávejme radost a lásku!!!!

Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí :))))))))))))))

Vzpoměňme si o vánocích na Václava Havla, čest jeho památce.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#21229 Re:

2014-12-02 10:58:31

#21205: -  

 18.12. vzpomeneme již třetí smutné výročí od úmrtí pana prezidenta

  Václava Havla.

Budeme mu věnovat tichou vzpomínku.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#21243 Re:

2014-12-02 11:10:30

#21205: -  

 Hele ty komouši, že jím jsi to pozná každý. O sametu taky kdákali jak jsou ti minulí špatní. Náklonnost k rudé barvě vám všem transformovaným komoušům ale zůstává, ať míte ve znaku modrého ptáka nebo kladivo.

Ale k věci. V Brně to byla laciná fraška, dle záběrů z kamery v rozsahu 90° (jinam zabírat nemohla, bo tam nikdo z "demokratických demonstrantů a separatistů" nebyl. Jestli tam bylo 50 lidí, i to je moc. Fraška, trapná a někým uměle organizovaná fraška. Kde jsou ty tisíce lidí, kteří tady chrlí moudra o tom jak se stydí za Zemana, že ho nechtějí za prezidenta. Když v reálu tam musí bý i uplacení bezdomovci, aby tam vůbec někdo byl...


Nepřihlášený uživatel

#21266 Re:

2014-12-02 11:28:12

#21205: -  

 Zapoměl jsi dodat, že na svou cestu na Moravu nadirigoval svou ? manželku.

Ona chudinka, on chudák.

Dále to nebudu rozepisovat.