MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Quoted post
Roman Skácel |
#19996 Re: Re: Re: Ještě dodám, je také potřeba otevřít diskusi, odkud Zeman ony lži, které prezentuje jako2014-11-30 09:46O.K. uzavřeme to na tom, že vidíme oba totéž téměř stejně, nebudu to dále rozevírat do šířky, nedává mi to smysl. P.S. Konspirace a spiknutí proti Zemnaovi i pro Zemana mi nedává smysl ani komnetovat, nějaké FSB, Bakalové, jiní čeští miliardáři, MUS, Olovo, kašlu na to, definuji to obecně jako "politický papaláš" na konci své kariéry, opilec, lhář, nízce vulgární, politicky stupidní a nevypočitatelný, bezcharakterní (omluvy za cokoli nebudou, že?), škodící zájmům této země, politickým i ekonomickým. Stačí. Mě tedy úplně. P.P.S. Kdo a proč ho potřeboval na Hradě? Žádné FSB, žádný Bakala, ani jiní, nýbrž 2,7M českých oprávněných voličů. Na nich mě jen zajímá, kdo vlastně jsou i o tom bych už mohl vydat knihu. P.P.P.S. Vás musím pouze na rozdíl od jeho vstoupenců spíš upozornit, abyste se nevymknul objektivnosti pohledu na PANA PREZIDENTA ČR, nejvyššího ústavního činitele, úlet od Pravdy "nalevo i napravo" je prostě stejně zkreslující a ideologicky zamlžující skutečnou Pravdu, prostě budete nakonec věřit zase něčemu jinému, než vlastním očím a uším, pane... |
|
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#20002 Re: Re: Re: Re: Ještě dodám, je také potřeba otevřít diskusi, odkud Zeman ony lži, které prezentuje2014-11-30 10:43:02O.K. uzavřeme to na tom, že vidíme oba totéž téměř stejně, nebudu to dále rozevírat do šířky, nedává mi to smysl. P.S. Konspirace a spiknutí proti Zemnaovi i pro Zemana mi nedává smysl ani komnetovat, nějaké FSB, Bakalové, jiní čeští miliardáři, MUS, Olovo, kašlu na to, definuji to obecně jako "politický papaláš" na konci své kariéry, opilec, lhář, nízce vulgární, politicky stupidní a nevypočitatelný, bezcharakterní (omluvy za cokoli nebudou, že?), škodící zájmům této země, politickým i ekonomickým. Stačí. Mě tedy úplně. P.P.S. Kdo a proč ho potřeboval na Hradě? Žádné FSB, žádný Bakala, ani jiní, nýbrž 2,7M českých oprávněných voličů. Na nich mě jen zajímá, kdo vlastně jsou i o tom bych už mohl vydat knihu. Co je neobjektivního na tom, když objektivně dělá propagandu Rusku zde v ČR, masivně prrušovat Zákon o voblě prezidenta, nikdy nesdělil odku peníze pocházejí a skutečně spekulaci (jinak to ani možné není) na tom, že Zeman pracuje pro FSB a to vědomě? Neobjektivní je ona spekulace? Ano je to spekulace, ke které je bohužel mnoho indícií. P.P.P.S. Vás musím pouze na rozdíl od jeho vstoupenců spíš upozornit, abyste se nevymknul objektivnosti pohledu na PANA PREZIDENTA ČR, nejvyššího ústavního činitele, úlet od Pravdy "nalevo i napravo" je prostě stejně zkreslující a ideologicky zamlžující skutečnou Pravdu, prostě budete nakonec věřit zase něčemu jinému, než vlastním očím a uším, pane... Je zábavné, že vy mne upozorňujete? Na základě čeho mne "upozorňujete" na základě toho, že si myslíte, že jste objektivní :-)? Miloš Zeman by vám bez nejmenších pochyb sdělil přímo z očí do očí, že jste demagog, byť já bych to rozhodně neudělal :-). |
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
PETICE za přejmenování Moskevské ulice v Karlových Varech na počest Jiřího Bartošky
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Sky Shield pro Ukrajinu - otevřený dopis předsedovi vlády České republiky
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Nesouhlas se současným vedením na Střední průmyslové škole chemické v Pardubicích, fungováním školy a komunikací vedení vůči zaměstnancům a studentům školy
567 Vytvořeno: 2025-06-16
PETICE RODIČŮ ŽÁKŮ PJZŠ HORÁČKOVA K SITUACI NA ŠKOLE
240 Vytvořeno: 2025-06-18
Petice proti používání herbicidních postřiků ve městě Zlín.
132 Vytvořeno: 2025-06-19
Petice veřejnosti, rodičů žáků a bývalých žáků ZUŠ Biskupská 12, Praha 1
100 Vytvořeno: 2025-06-14
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
131619 Vytvořeno: 2025-02-11
Petice za zpřísnění podmínek pro podmíněné propuštění pachatelů zvlášť závažných trestných činů
715 Vytvořeno: 2025-05-04
Petice proti VTE- Mšecké Žehrovice a okolí
112 Vytvořeno: 2025-06-10
Petice za Demisi vlády - stop bitcoinové mafii!
339 Vytvořeno: 2025-06-09
Petice za zachování třídnictví p.Mgr.Jany Chromé,Bc. ve třídě 3.A ve šk.roce 25/26
71 Vytvořeno: 2025-06-15
Petice proti výstavbě soustavy větrných elektráren na Žulovsku a Javornicku.
1988 Vytvořeno: 2025-05-15
Otevřený dopis zástupcům hlavního města Prahy ke kapacitám a struktuře SŠ
685 Vytvořeno: 2025-05-18
Chceme čistý a bezpečný Novas pro všechny!
53 Vytvořeno: 2025-06-15
Vraťte vlaky na Dobříš!
1045 Vytvořeno: 2025-02-26
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
26508 Vytvořeno: 2021-12-22
PETICE ZA FÉROVÉ VOLBY
2708 Vytvořeno: 2025-06-01
Petice proti zákazu konání řízených degustací vín v prostorách sokolovny v Holicích
48 Vytvořeno: 2025-06-19
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2800 Vytvořeno: 2024-08-23
PETICE ZA INSTALACI SVODIDEL PODÉL SILNICE Č. 261 U TĚCHLOVIC U DĚČÍNA
43 Vytvořeno: 2025-06-13
Petice za zachování sdílených elektrických koloběžek v Praze a nastavení vhodné regulace
282 Vytvořeno: 2025-04-30
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
7028 Vytvořeno: 2024-04-15