MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#19981 Re: Re:

2014-11-30 08:42

Stále si kladu několik otázek . Proč, když je podle většiny demokracie tak super, je komunistická strana třetí nejsilnější? Aai je něco špatně, ne? Proč si lidé myslí, že Sametová revoluce byla spontánní? 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#19986 Je to bohužel naprosto stejné jako se zvolením Miloše Zemana.....

2014-11-30 08:57:48

#19981: - Re: Re:  

 ....proto je Miloš Zeman dle mého mínění dokonce bolševický nácek, ne jen bolševik. 

Miloš Zeman nestoudně porušoval Zákon o volbě prezidenta ve všech klíčových bodech, ve lhaní o sobě, o jeho týmu, o jeho působení v roli premiéra, o politických rivalech a obecně o slušnosti, mravnosti, kutluře a demokracii.  Dále poušoval zákon jak délkou kampaně a fincováním.  Tedy všechny tři klíčové parametry zákona byly masivně porušovány. Někdo přikládá vvětší váhu porušování ve lhaní, jiný ve financování a možná se někomu bude zdát i ona délka kampaně více jak rok hlavním důvodem. Je to na uvážení jednotlivce. 

S komunisty to bylo v roce 1946 obdobné a je tomu tak i nyní, tedy jedná se o manipulaci, neříkají o sobě, že by v případě získání moci, opět tuto moc použili pro vraždění politických oponenentů, neboť by si to udělali beztrestným změnou Ústavy.  

Mnozí na to již zapomněli, myslí si, že současný komunista je jiným komunistou než v roce 1946, 1948 či 1950. To samozřejmě je, jejich propaganda se velmi adaptuje, byli by směšní, kdyby vedli propagandu padesátých let, ale podstata zůstala zachována, proto mají státy Evropy z důvodu velmi ošklivé zkušenosti s touto propagandou ve svých zákonech zakotveno, že nelze propagovat totalitní ideologie.

Proč dosud KSČM nebyla zakázána, je věc na obrovskou diskusi, neboť už jeji název propaguje totalitní ideologii a co více do jisté míry i legimizuje.