MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#19777 Re: Re: To je logické, že se shoda hledá obtížně :-)

2014-11-29 19:54

#19773: Roman Skácel - Re: To je logické, že se shoda hledá obtížně :-) 

Ano Zeman byl oplzlý....

 "Oplzlost je řízená činnost, oplzlý člověk moc dobře ví, že činí něco extrémně nemorálního a přesto většinou ve svém chování pokračuje, nebo ho stupňuje. za oplzlé považuji chování esesáků a estébáků k vězňům."

To je to co přesně Miloš Zeman dělal, svoje jednání prováděl záměrně a opakovaně, dokoonce v něm pokračuje i nyní. Jeho "kritika" Pussy Riot přesně odpovídá vaší definici oplzlosti, neboť Zeman zneužil absolutní beztrestnos a tedy i do jisté míry absolutní moc k dehonestaci (oplzlé dehonestaci) odvážných mladých lidí. 

Ale není to zas tak podstatné, jak jsem psal, na základní či podstané charakteristice Miloš Zemana se v pohodě shodneme. V případe slova, které použil jsem prostě trošku přísnější. 

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#19782 Re: Re: Re: To je logické, že se shoda hledá obtížně :-)

2014-11-29 20:03:04

#19777: - Re: Re: To je logické, že se shoda hledá obtížně :-) 

Máte každopádně právo se domnívat, že je Zeman oplzlý, akceptuji i to, že je to Vaše právo na názor, ten svůj jsem v porovnání s Vaším byl, po dlouhé době, nucen velmi pečlivě promyslet. Neshodneme se pouze v detailu, na němž mi záleží.

Shodneme se však každopádně v tom, že jednání Zemana ve věci Pussy Riot je krajně amorální a nevhodné, politicky stupidní, prakticky neodpustitelné prezidentu republiky, zláště když ve věci textů i lhal a jedinou pohnutkou k hodnocení té kapely, byla podpora Putinovi.


Nepřihlášený uživatel

#24810 Re: Re: Re: To je logické, že se shoda hledá obtížně :-)

2014-12-15 08:50:19