MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#19612 Re:

2014-11-29 13:33

#18943: -  

 Možná vzdělané, ale jinak blbé krávy šli do kostela stupidně urážet Bohorodíčku. Kdyby urazili v mešitě alláha, muslimové by je zabili. Ruské úřady je zašily do basy, akorát Putin, aby ukázal že se on osobně tolik neurazil je amnestoval.(Že by to udělal pod tlakem médií je volovina). Že byly krávy v lochu dva roky a že je to moc tvrdé? A to měly úřady dovolit dělat dementní hardcore koncerty pak už v chrámu obden kýmkoli kdo má díru v zadku a ignorovat ponížení důstojnosti pravoslavných věřících? Nebyl ten trest adekvátní reakcí?

Chcede dělat z výtržnic disidentky (možná pouze zpívaly, ale odporné urážky BOHORODIČKY hlavně jestli to taky někomu nedošlo vy prokatoličtí intelektuálové), disidentky na úrovni Václava Havla? Tak si tu kapelu vyhledejte na servru www.karaoketexty.cz, youtube.com, uwall.tv nebo jinde a pusťe si tu nádheru. Jak duchaplné a inteligentní bylo tohle hrát v chrámu. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#19957 Re: Re:

2014-11-30 05:11:13

#19612: - Re:  

 Chrám, kterému vévodí nejvyšší patriarcha Velké Rusi a světa pravoslavných věřících KIRIL (AGENT KGB a přítel PUTINA - agenta KGB a šéfa FSB), nelze znesvětit. Je znesvěcený až hanba.