Zajištění základních podmínek pro výuku dětí ZŠ Černošice

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2014-11-29 11:39

To tedy koukám, o paní učitelce Capkové si pro některé, jak je vidět,není problém získat informace, ale o paní ředitelce, to ne, co???????? Z jakého důvodu je to asi pro určité problém????? Fakt neuvěřitelné. Vedení školy prostřednictvím ŠR podálo lživé a nepravdivé informace, za 5 měsíců udělalo a stále dělá zásadní chyby, což způsobuje velké problémy. Toto se nesmí a nebude tolerovat!!!!!!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#67 Re:

2014-11-29 18:01:04

#63: -  

Pro Vaši info - nejprve jsem si našla vše dostupné o paní ředitelce, potom i o druhých.... Se zastaralost zveřejněných informací se asi nedá nic dělat. Nikterak se nové ředitelky nezastávám - nikdy jsem se s ní nesetkala, jako ani s mnoha učiteli. Přesto se domnívám, že vše se příliš rozvířilo a nastartovalo již na jaře.

Nebudu se opakovat - vše jsem napsala ve svém přéspěvku 31.

Z nastalé situace se také nikterak neraduji. I proto, že jedno dítě je stále na škole a jsem opravdu ráda, že již letos odejde. Situaci ve škole ale vyhrocují někteří lidé - a mince má vždy dvě strany.

Přeji každému co jeho jest.

Stázi

Nepřihlášený uživatel

#86 Re:

2014-12-03 14:19:17

#63: -  

Patrně jste se nezůčastnil/la schůze ŠR. Všechny dotazky, které rodiče vznesli, ŠR zahrnula do zápisu, věcně a nezaujatě. Vedení na ně stejným způsobem odpovědělo. Chyby se staly, ale snaha o jejich nápravu tu je. Pokud budete vedení stále házet klacky pod nohy, jen tím situaci ve škole ztížíte!