MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Vybrat přezdívku

#19568 Miloš Zeman měl být bohužel již dávno souzen nejen pro velezradu, poškodil vztahy se spojenci dávno.

2014-11-29 11:08

Miloš Zeman dosadil na ministerstvo vnitra Stanislava Grosse, ten na min. opět přivedl bývalé StBáka, jmenovitě Václava Jakubíka k vůli kterému dokonce zpravodajské služby spojenců, přestaly ČR poskytovat informace a USA je neposkytuje až na úplné výjimky dodnes, neboť právě Spojené státy měly důkazy o tom, že si Jakubík telefonuje s mafiánem Mogilevičem. Dokonce došlo k tomu, že proti této osobě na vnitru přímo protestoval velvyslanec Spojených států. 

Toto vše Miloš Zeman již z pozice premiéra tehdy prováděl....

Tedy Miloš Zeman páchal velezradu již jako premiér a i proto již měly obě komory parlamentu zasedat a pohnat Zemana před Ústavní soud. 

Zemanovy výroky by mohly vést k ústavní stížnosti, říká právník Kysela

Miloš Zeman také masivně poškodil tuto zemi, neboť to byl právě on, kdo dokázal za 4 roky navýšit státní dluh na dvojnásobek a přitom nezajistit ani minimální pokles nezaměstnanosti. Naopak mu mezi lety 1998-1999 nezaměstnanost masivně narostla. Tedy kde jsou ony stovky miliard korun, z kterých zplácíme dodnes úroky? Kam se podely tyto peníze? To je skutečně Zeman-Klausova zlodějská banda všechny rozkradla? 

Makroekonomické údaje ČSÚ - Miloš Zeman byl premiérem 1998-2002

Odpovědi

Asenad

#19581 Re: Miloš Zeman měl být bohužel již dávno souzen nejen pro velezradu, poškodil vztahy se spojenci dá

2014-11-29 11:47:30

#19568: Vybrat přezdívku - Miloš Zeman měl být bohužel již dávno souzen nejen pro velezradu, poškodil vztahy se spojenci dávno. 

 LŽETE!!!! už dávno je dokázáno, že dluhy na V.K byli o hodně větší nez se uvádělo. Tito dluhy byli skryté transformačních institucí (např. Konsolidační bankaČeská finanční a Česká inkasní), které poskytovaly rozličné státní záruky a transfery. Tím vznikalo "skryté" zadlužení mimo státní rozpočet.