MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#19564 Když jste zastánce Miloše Zemana, tak ale napište proč? Za jakým jeho činem stojíte?

2014-11-29 11:04

#19554: - Re: Re: Re: Re: Re: Začátky totalit spočívají v dehonestací lidí..... 

 Jaké jeho jednání považujete za demokratické. 

Problém voličů a jeho "zastánců" a to platí o vás placených zastáncích je v tom, že nejste schopni napsat, proč se Miloše Zemana zastáváte. Nepíšete jeden jediný důvod, proč tak činíte natož aby tento důvod byl v souladu s Ústavou. 

Obzvláště zajímavé, že je ono zastání "ve slovenštině", proč? Jaký to má smysl? Pokud tu žijete a ani nejste ochoten či ochotna se naučit česky, pak je to už projev naprostého zoufalství. Co byste dělal (a) v Anglii, Franici, Německu? 

Z mého pohledu jste tedy placeným pisálkem, což je vůbec jedna z největších zrůdností, které se můžete sám na sobě dopustit. Obhajovat zločince jako "anonymně" na internetu za peníze. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#19617 Re: Když jste zastánce Miloše Zemana, tak ale napište proč? Za jakým jeho činem stojíte?

2014-11-29 13:44:16

#19564: - Když jste zastánce Miloše Zemana, tak ale napište proč? Za jakým jeho činem stojíte?  

 Prezident při hlubším zamyšlení nekonec pojmenoval problém členek kapely Pussy Riot ne sice překladatelsky přesně co se týče názvu kapely, ale naprosto přiléhavě a trefně vzhledem k jejich jednání. Chci takového prezidenta na hradě, a jsem naprosto pro, aby to dělal v podobných případech naprosto stejně. To je můj argument, proč ho chci na hradě:

Možná vzdělané, ale jinak blbé krávy šli do kostela stupidně urážet Bohorodíčku. Kdyby urazili v mešitě Alláha, muslimové by je zabili. Ruské úřady je zašily do basy, akorát Putin, aby možná ukázal(podle mne to dělat neměl a měl je nechat v base), že se on osobně tolik neurazil, je AMNESTOVAL.(Že by to udělal pod tlakem médií je volovina). Že byly krávy v lochu dva roky a že je to moc tvrdé? A to měly úřady dovolit dělat dementní hardcore koncerty pak už v chrámu obden kýmkoli kdo má díru v zadku a ignorovat ponížení důstojnosti pravoslavných věřících? Nebyl ten trest adekvátní reakcí?

Chcede dělat z výtržnic disidentky (možná pouze zpívaly, ale odporné urážky BOHORODIČKY hlavně jestli to taky někomu nedošlo vy prokatoličtí intelektuálové), disidentky na úrovni Václava Havla? Tak si tu kapelu vyhledejte na servru www.karaoketexty.cz, youtube.com, uwall.tv nebo jinde a pusťe si tu nádheru. Jak duchaplné a inteligentní bylo tohle hrát v chrámu. 

Toto jsou disidentky na úrovni Václava Havla? Chcete snad posmrtně urážet Václava Vavla?!!!!!

Přesně právě toto udělal president Zeman správně, že se takto veřejně o nich vyjádřil, proto ho chci na hradě dále!