MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Zdeněk Fík

#18818 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem!

2014-11-27 21:00

#18806: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem! 

 Vážená "dámo",

dlouho jsem ignoroval Vaše bláboly, ale tohle už je vrchol. Co je Vám vůbec do toho, co si tady naprosto mimo Vás ty dvě dámy sdělují? Víte, že je neslušné poslouchat, co si jiní říkají? To nás učili ve škole, ale Vás asi ne. Já vím, o čem tato debata má být, ale na rozdíl od Vás naprosto chápu, že si díky svým osudům padly do oka a je zatím obtížná jiná forma komunikace. Ony určitě časem na něco přijdou, aby neprudily zde přítomné náruživé a velice plodné diskutéry. Mně osobně vůbec nevadí, naopak jim fandím. A jesli Vás to nějak irituje, tak sem nelezte. Bude to pouze ku prospěchu věci, protože Vám tu stejně nikdo nerozumí a není to tím jazykem.

Dost často jezdím na Slovensko, mám Slováky velice rád, ale Vás moc ne.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#18868 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem!

2014-11-27 22:22:01

#18818: Zdeněk Fík - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem! 

To je fajn, že máte Slováky rád, že často jezdíte na Slovensko, čo je dôkazom Vašej lásky a náklonosti k Slovensku, to nám Slovákom vždy veľmi zalichotí a hneď natešene pribehneme k bráne a krútime chvostom:-).

Na súkromné hovory iste neslúži táto verejná "žumpa" pod  "petíciou" manifestujúcou poväčšine hlúposť a zlobu značnej časti národa, a ak chce niekto viesť súkromné rozhovory, nech si nastaví súkromie niekde na facebooku a neexhibicionuje so svojím armálesom uprostred týchto s*ačiek.:).  Pokiaľ ide o lezenie a nelezenie, po štyroch možno chodíte Vy, ja nemám dôvod ohýbať chrbát a liezť komukoľvek do  r e k t á l u, ak už tu máme používať cudzie slová, svedčiace o "úrovni" mojich blábolov ( drístov) . A ak by tento môj zaobalený urážlivý príspevok stále nestačil, aby ste pochopili, čo Vám píšem, tak Vám to poviem rovno: Choďte do riti so svojimi pi*ovinami.:-)