MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Káča

#18799 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem!

2014-11-27 19:50

#18749: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem! 

 Milá Danuško,já jsem to tykání myslela vážně.Děkuji Vám za milá slova,která mi vehnala slzy do očí.Čtete mi myšlenky,říkala jsem si,jak mě mrzí,že se nesetkáme osobně.Jenže v dnešní době si člověk nemůže dovolit na sociální síti zveřejnit svoji adresu nebo telefon.Ale i tak děkuji za toto naše milé "setkání".Vychovala mě jen mamina.S mým zploditelem jsem se viděla jen párkrát v životě a stačilo mi to,on je totiž stejný hulvát jako Zeman.Také mám,stejně jako Vy,modrou krev..

Danuško,lidí,jako jste Vy,si také moc vážím.Přeji Vám i celé Vaší rodině jen to krásné.A sobě přeji spoustu takových lidiček,jako jste Vy.S pozdravem Káča z jihozápadních Čech.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#18805 Mila KRe: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem!

2014-11-27 20:17:50

#18799: Káča - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem! 

 Mila Kaco Kacenko.  Jsme chytre holky, neco vymyslime, abychom se mohli kontaktovat. Otce nemate, ale mate 2 mamky. Snad to nebude Vasi mamince vadit, ze jsem Vas tak trosku adoptovala. 


Nepřihlášený uživatel

#18806 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem!

2014-11-27 20:28:17

#18799: Káča - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem! 

AD: modrá krv

Vážené dámy! 

Začínam mať dojem, že parodujete typickú vzorku besniacich odporcov "plebejského" prezidenta Zemana, malomeštiackych obmedzených snobov, čitateľky románov z Červenej knižnice, stotožnené s hrdinami, ktorí zrazu zistia, že nie sú synmi/dcérami miestneho alkoholika a jeho pavlačovej babizne, ale kniežacími potomkami, zašantročenými zloduchmi z dna spoločnosti medzi obyčajnú lúzu, chorobných závistlivcov, ktorí si tu liečia svoje komplexy menejcennosti a vyrovnávajú sa takto s pocitom vlastnej bezvýznamnosti a neschopnosti "byť niekým". Po 89. roku sa v našich krajinkách objavilo množstvo jedincov, ktorí zdedili meno ako poddaní po grófoch, ktorým patrili, ale s najväčšou pravdepodobnosťou neboli ani ich ľavobočkovia a ich pra-pra starú mater pán gróf ani nepretiahli niekde v stohu sena, keď mali poriadne pod čapicou. A títo jedinci sa prihlásili do občianskeho združenia:-), združujúceho potomkov starej šľachty a vrhli sa na genealógiu, aby si vedeli vyrobiť rodokmeň zodpovedajúci ich teórii o ich pôvode. Mýty o slávnej minulosti vynikajúcich predkov sa tradujú z generácie na generáciu často v rodinách niktošov, v ktorých sa dedí hlavne ZÁVISŤ, pochádzajúca z nenaplnenej túžby BYŤ NIEKTO.  Títo hlupáci sa vyznačujú navyše ešte aj tým, že spolu s modrou krvou si pripisujú aj ušľachtilé vlastnosti, ktoré podľa nich ostro kontrastujú s duchovnou biedou obyčajných sedliakov z nejakej Vysočiny:-).

Ak teda neparodujete vyššie spomínaných blbcov a naozaj si zakladáte na svojej údajnej "modrej krvi", mali by ste sa nad sebou vážne zamyslieť, či netrpíte sebaklamom a nie ste odtrhnuté od reality.