MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#18358 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-26 17:43

#18352: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vidím, že je slovenčina pre Teba ( už si tykáme, Skácel:)) cudzí jazyk, ani jednu vetu nezosmolíš poriadne. A veď si písal, že nerozumieš reči môjho kmeňa, aj keď anonymne. Politicky zmätení budete vy, máte na hlavičkách elektródy a vždy, keď sa v tom bludisku vydáte nežiaducim smerom, dostanete elektrický šok, aby ste sa naučili, kadiaľ smiete ísť. Ako tie pokusné zvieratká:)).

Odpovědi

Káča

#18361 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-26 17:48:16

#18358: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Slováky mám ráda,ale Vy jste na facku!!!

Roman Skácel
Hodonín

#18984 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-28 09:55:07

#18358: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nevidíte, ani neslyšíte, Anonyme.

Tykám si jen s přáteli, nikdy bych nemohl tykat někomu, koho neznám, protože on to nemůže z nějakého důvodu dopustit. To už je pryč, že si soudruzi na první pohled mohli okamžitě tykat, protože bylo zcela jasné co je spojuje. Nás dva nespojuje ani rozum, ani slušnost, ani povědomí o tom, o co Vám vůbec jde.

Berte na vědomí, že pokud chcete, aby Vás s někým něco spojovalo, musíte to hledat.

Bludiště? Ano, máte ho v podvědomí, proto o něm píšete, možná i ten elektrický šok bude, ale Vám nepomůže. Vy už zmatený nejspíš musíte zůstat.

Jen si zde přečtěte, co si o Vás mnohem přímočařeji myslí ostatní, zjistěte si, kdo jste v očích jiných lidí, díky svým názorům. Budete žasnout? Pochybuji, Vy sám dobře víte kdo jste...

Zamyslete se, kdo zde logicky bloudí, jako to pokusné zvíře jiných, bludišti šoků a neporozumění jiným, já nebo Vy...? :-)