MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#18154

2014-11-26 09:27

Žijeme v zemi, kde si nevládneme sami sobě. Naši zemi rozebrali cizinci, naší zemi vládnou cizinci, peníze vydělané rukou pracovitých českých lidí odtékají do cizích států. Žijeme v područí impéria, které nám nic nedává, jen bere. Pomalu vysává život z tohoto národa, což je i konečným cílem jeho architektů: zničit a rozložit národní státy, vytvořit unifikovanou masu poslušných otroků. A když se někdo jakkoliv vzepře zaběhlé tradici beznázorovýho poklonkování kolonistům, masa potrefených hus ho demokraticky umlátí červenými kartami avajíčkama. Toť denní chleba v hloupé zemi české, jak smutné.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#18156 Re:

2014-11-26 09:31:28

#18154: -  

 Co to melete za propagandu, to vám nadiktovala FSB. Jestli nás chce někdo zotročit tak to jsou rusáci a ten co je na hradě je v tom podporuje.


Nepřihlášený uživatel

#18162 Re:

2014-11-26 09:47:39

#18154: -  

 Na tyto propagandistické řeči Vám už málokdo naletí. Vykládejte to těm mladým, kteří mohou cestovat po celém světě, číst všechno, co chtějí, porovnávat život v různých zemích a pracovat nejen u českých, ale i zahraničních firem. Ti se určitě jako v kolonii necítí.  A kdo komu poklonkuje, na to jsou  různé názory. My jsme dlouho poklonkovali Rusům a Vám se to asi líbilo. Mně je 65 a přeju těm mladším, aby nemuseli žít v tom, v čem jsem vyrůstala,  A nechci, aby nás tam prezident strkal zpátky.


Nepřihlášený uživatel

#18202 Re:

2014-11-26 11:18:00

#18154: -  

 Pokud vím, tak o přístupu do EU rozhodlo demokratické referendum, kde se většina občanů vyjádřila "pro". Vy se tady oháníte demokratickou volbou presidenta, ale na tohle zapomínáte. Většina lidí si zvolila "područí impéria" , takže teď nebrečte. A pokud je president také demokratický, jak tvrdíte, tak se teď nemá co "vzpírat" a nezbývá mu nic jiného, než aby se zařadil do "masy poslušných otroků". Pokud tak neučiní, má tato masa právo ho "demokraticky umlátit".

Roman Skácel
Hodonín

#18215 Kde to žijeme? A s kým vlastně?

2014-11-26 12:19:27

#18154: -  

Tak tedy, žijeme ve svobodné a demokratické zemi, plné jakkoli "svobodných" občanů, až po opravdu svobodné ve své podstatě, kde vládneme sami sobě až potud, pokud opradová svoboda vítězí nad ideologií, která lidi mate a obelhává.

Třeba se Vás drží nějaká ideologie tak silně, že klidně být "i opravovým hrdinou", tak pro Vás za tou stvůrou NEskočím, protže by mě asi sežrala taky...

P.S "Jakkoli sovobodný člověk", je mojí místní definicí "jakkoli" postižených lidí ideologiemi, ovšem jinak úplně sovobodných a plně rozhodujícíh o svém životě a jeho dalším směru, dynamice dosažení svých cílů a dokonalosti plánů k jejich dosažení...

P.P.S. Doporučuji zastavit se. Chvíli nic nedělat a pak se z hluboka nadechnout a vnímat ten kyslík ve svých plicích. Pak ho prostě vypustit a začít se zamýšlet sám nad sebou a nechat politiku na dlouho stranou, když ani neumíte řešit problémy ve svém životě a jeho okolí. A přestat všechny své neúspěchy na základě špatného pochopení světa kolem svádět na "zaběhlé tardice beznázorovýho poklonkování kolonistům", dokonalý produkt svého vlastního chorého vědomí, ale spíš podvědomí...

Co jsou to vlastně "zaběhlé tradice beznázorového poklonkování kolonistům"? Čí jsou to nejvíce tradice? A proč? Odpovězte jen sám sobě, já odpověď znám.

Rozumím Vám možná více, než Vy sám sobě.

Léčit Vás neumím, jen pochopit ano, což Vám nepomůže, ani nemůže, ...že...?


Nepřihlášený uživatel

#18244 Re:

2014-11-26 13:40:27

#18154: -  

 Pravda.Tady to máš ale marný, tady je to samej presstitutkama vymytej retard. Primitivita a zmanipulovatelnost antizemanovců nezná mezí.