MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#18093 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-26 08:33

#18085: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ach jo.Snad nechceš říct že život je jenom černý nebo bílý.Jasné že tam byli obě mocnosti.Záleží kdo komu podlehnul na tu stranu se dal.Je to jako vy kteří ste podlehli masáži proti prezidentovy,zamlžilo se vám před očima a nevidít nic."pochopíš to"

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#18102 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-26 08:42:48

#18093: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Bohužel, místní proameričtí magoři nikdy nepřipustí, že tam amík operoval v rámci svých ekonomických zájmů. Ať si najdou mapu ložisk břidlicového plynu v UK včetně dokumentů na netu o zájmu zámořských firem o těžbu a srovnají to s oblastmi, kde se bojuje. Jde jen o peníze, nic jiného. Ameriku nezajímá porušování demokracie, práv pokud v tom nemají do budoucna svoje zájmy. Klidně nechají jakoukoli zemi na planetě vychcípat v  občanské válce, demonstracích atd - v případě, že tam není ropa, železná ruda, drahé kovy nebo i možnost vyvážet zbraně etc.

Až podobná sračka vypukne tady, budu bez pochyby na straně, která bude hájit svůj kraj a v zahraničních médiíí budu označován jako zlý terorista, separatista a zlý bandita. Bude to smutné, minimálně skupina místních diskutérů by se okamžitě postřílela navzájem aniž by mrkla okem...