MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#17912

2014-11-25 20:55

Evropa je v krizi, na jedné straně hrozba islámu, na straně druhé fašista Putin,

představitelé evropských zemí se musí sjednotit proti oběma hrozbám!

Zeman se svými postoji je vlastizrádce!!! Ohrožuje Českou republiku, rozvrací demokracii, chce nastolit diktaturu po vzoru velkého vůdce Putina.

Vysmívá se válce na Ukrajině, nazývá ji chřipkou, občanskou válkou, popírá, že na Ukrajině jsou ruští vojáci a ruské tanky.

Výrok v Kazachstánu, že Ukrajina nemá být členem NATO je opravdu výplod chorého mozku!!! Jakým právem chce rozhodovat o jiné zemi? Hraje si také na velkého vůdce?

NE Zemanovi, NE jeho loutkovodiči Babišovi!!!!!!!!!!

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#18025 Re:

2014-11-26 06:04:46

#17912: -  

 Ešte tú znôšku hovadín zvýraznite aj tučným písmom a farbou!

Áno, na Ukrajine  JE občianska vojna - občianska vojna medzi domácim obyvateľstvom Donecka a Luhanska s odlišnou hodnotovou orientáciou a predstavami o svojej spoločnosti a kultúre, než má západná časť Ukrajiny - a Kyjevom, kde vládnu postkomunistickí oligarchovia a "vory v zakone". Áno, Ukrajina je rozdelená na nekompatibilné časti, ktoré po GENOCÍDE, ničení života státisícov obyvateľov východu, jeho infraštruktúry, po urážkach ich dôstojnosti a tradícií a hodnôt, ktoré si vážia, už nebude jednotná: a ak, tak len cez mŕtvoly tých, ktorým Donbas patrí, ktorí ho budovali a SÚ TAM DOMA!  To je krajina Donských kozákov odjakživa - oni nepoznajú nejaké umelé hranice vytýčené akýmsi Stalinom alebo Chruščovom.  Vy tomu nerozumiete a ani rozumieť nemôžete, lebo nemáte zmysel pre spolupatričnosť, pre zodpovednosť voči svojej rodine:). Tak nemudrujte.

Ukrajina - a ešte na čele s týmito zločincami a bláznami - nemá byť členom NATO! Pochopíte, keď sa ním stane:).