MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#17896 Re: Jenom vám vy stmeliteli připomenu, že to byl komunistický nácek Miloš Zeman....

2014-11-25 20:33

#17891: - Jenom vám vy stmeliteli připomenu, že to byl komunistický nácek Miloš Zeman.... 

 Jenom si nadávejte a vztekejte se až prasknete od nenávisti,vy co si myslíte že ste spolkli moudrost světa než zjistite že vás nikdo nepotřebuje a ste jenom přítěží pro nás kteří vytvářime hodnoty,na kterých se vy přiživujete.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#17902 Nenávidět ožralého komunistického dementa, proč?

2014-11-25 20:39:41

#17896: - Re: Jenom vám vy stmeliteli připomenu, že to byl komunistický nácek Miloš Zeman.... 

 Je úžasné sledovat, že jste jen další "blondýnou v akci", která Miloše Zemana zvolila, protože tím nejodpornějším zůsobem Zeman zmanipuloval veřejné mínění za peníze kdo ví koho a teď už nejen nevíte proč jste ho volil, ale ani dokonce už vám nepřipadá pochopitelné, tak se snažíte psát nějaké pohádky o tom, že je absolvetn komunistické VŠĚ vzdělaný, moudrý (asi proto vstoupil do KSČ) inteligentní (asi proto se stal "disidentem", kterému komunisti přiděli panelákovou králíkárnu, tak to bude asi spíš StBákem než disidentem atd. atd. 

Na vás je navíc obzvláště zábavné, že jste takový pitomec, že to snad děláte zadarmo a to už taky vlastne nevíte proč. 

Kdybyste alespoň napsal, jak vám imponuje jak je lidovej, chlastá, hulí a přitom jak je ještě "vtipnej" a že vám vyhovuje, jakej má kultivovanej slovník, tak to by se ještě dalo pochopit, ale ty vaše bláboly o vzdělanosti, předvídavosti a kdo ví o čem ještě, to je ubohost.