MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#17739 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem hrdý na svého prezidenta!

2014-11-25 17:33

#17727: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem hrdý na svého prezidenta! 

Doporucuji prostudovat dejepis.  Kdyby po vzniku I.rebubliky neposlali Cesi na uzemi Slovenska svoji tzv. inteligenci, kde by dnes Slovaci byli?  Mluvim ze zkusenosti nasi rodiny.  Jeden dedecek - prednoste stanice, musel na Slovensko.  Druhy dedecek- postmistr, musel na Slovensko. A dalsi- pravnici, dustojnici, ucitele atd. atd.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#17754 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem hrdý na svého prezidenta!

2014-11-25 18:00:23

#17739: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem hrdý na svého prezidenta! 

 Na "štúdium dejepisu" sú učebnice poplatné dobovej propagande málo:). Práve ste predviedli hĺbku svojich dejepisných znalostí, obmedzujúcich sa na otrepané klišé a rôzne predsudky, ktoré mylne pokladáte za vedomosti. Dědeček musel na Slovensko... Väčšinou "museli" takí, čo nemali v Čechách tlačenku, nenašla sa tam pre nich dosť dobrá práca,  alebo boli z nejakého dôvodu doma nežiaduci či nepohodlní. Isteže, bolo medzi nimi veľa vynikajúcich ľudí, ktorých doma nevedeli dosť oceniť a na Slovensku nie jeden získal nový domov. Viacerí ani v dobe po vyhlásení autonómie  neodišli - ostali so svojimi česko-slovenskými rodinami doma, na Slovensku. Niekoľko takých sme všetci poznali a nikdy nám nenapadlo, že nie sú "naši".:)  Nikdy sa nenaučili ceôkom po slovensky - ale tu to nikdy ani nikomu zo Slovákov nevadilo, na rozdiel od Čiech, kde sa  vždy niekto nájde, kto tvrdí, že po slovensky nerozumie a pripomenie, že v Čechách česky. 

Zeman má možno nejeden nedostatok, ale má obrovské plus, že sa na nič nehrá, nie je snob, je sám sebou a MÁ ODVAHU STÁŤ SI ZA SVOJÍM NÁZOROM. A podľa mňa ho má rozumný. Ale neodolá, aby netrolloval, a tým poskytuje svojim nepriateľom zámenky ako je táto. Je prezident, ktorý nie je lojálny voči veľmoci, ktorej ste ( sme) satelitom. A preto by bolo vhodné, aby ho "občania" zvrhli...