MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#17385

2014-11-24 21:47

Zeman v Hovorech z Lán označkoval velice vulgárně skupinu PUSSY RIOT.

Napadlo někoho,proč to vlastně udělal? Proč takto bagatelizoval hrdinský čin 3 mladých a velice statečných žen (studentky žurnalistiky,programátorky a studentky filozofie)? No přeci, aby se vlísal Putinovi!

3 mladé ženy zazpívaly v pravoslavném chrámu píseň: "Bohorodičko, Panno, vyžeň Putina". Zazpívaly i když věděly, co je čeká!!!

Pro věřící, které pobuřuje, že znesvětily kostel pár informací:

Pravoslavný patriarcha, metropolita Kirill- vlastním jménem Vladimír Michailovič Gunďajev-byl agentem KGB (dnes FSB) krycím jm.Michailov. Byznysmen,miliardář,pevná součást Kremlu a hlavní opora Kremlu. Za sovětského komunismu kolega Putina v KGB. Výbor KGB byl nejhorší zločinečkou organizací v dějinách Ruska(dříve SSSR) mající na svědomí miliony zavražděných nevinných lidí. Kirill se svojí dlouholetou prací pro tuto zločineckou organizaci sám stal aktivním zločincem.

25.2.91 byl povýšen do hodnosti metropolity. Mladí Rusové nazývají dnešní mocné vládce mafií KGB + RPC (Putinova KGB v Kremlu+Kirillova Ruská pravosl.církev).

Revoltu skupiny PUSSY RIOT pak mladí v Rusku vnímají jako politický boj proti této dvojhlavé mafii, která zcela ovládá Rusko!!!!

Další podrobnosti si můžete přečíst:  czech-bohemia.blogspot.cz

článek: Děsivé skutečnosti o nezákonném procesu s PUSSY RIOT.

Opilec a lidská kreatura Zeman nesahá těmto statečným ženám ani po kotníky.

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#17395 Re:

2014-11-24 22:10:37

#17385: - Ty ženy mně osobně vůbec nezajímají a kdyby to byla jediná špatná věc na Pussydentovi Miklošoviči ,tak bych nenapsal jediné písmenko proti němu!On jenom ale dokázal,jak velice je obyčejná,komunistická,onuce to je!