MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#17347

2014-11-24 20:17

MILOŠU ZEMANE A VÁCLAVE KLAUSI

 

PANU PREZIDENTU HAVLOVI NESAHÁTE ANI PO KOTNÍKY A VE SROVNÁNÍ S NÍM JSTE OBA DVA UBOŽÁCI A PROTO, ŽE JSTE UBOŽÁCI, DOVOLUJETE SI O NĚJ OTÍRAT HUBU. JSTE OBA NAFOUKANÍ CHUDÁCI!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#17360 Re:

2014-11-24 20:52:38

#17347: -  

 A Miloš Zeman přesahuje obě dvě zmíněné osobnosti tou nepatrnou maličkostí, že byl zvolený přímou volbou!!!!!!!!!!

Ne žádnými zákulisními praktikami jako pan Venca Peročmajz (výraz co tu použil jiný diskutující a ten se mi líbí )))))))    ) Ani ne dobovou náladou, při čemž byl na vedlejší kolej odstaven a na vedlejší kolej některými intelektuály naprosto shozen pan Alexandr Dubček, "domanipulován" pan Václav Havel. Ten při svých počátečních projevech ledacos deklaroval, a pak ho jakési vnější okolnosti donutily, že se přihlásil k NATO a humanitárnímu bombardování. Já osobně si pana Václava Havla vážím jako disidenta, jako filosofa i dramaturga, ale to co předvedl jako prezident si žádný velký obdiv NEZASLOUŽÍ.

A nebude dlouho trvat a bude právě ta možnost přímé volby presidenta označena jako velká chyba, že k ní měli naši občané možnost, a po odvolání presidenta Miloše Zemana, kdyby se to podařilo, vznikne velká poptávka po tom, jak tuto přímou volbu zrušit, a na místo prezidenta mít možnost dosadit další manipulovatelnou figurku. 

Nicméně chci vyjádřit přesto čest zemřelému presidentu Václavu Havlovi za činnost kterou prováděl v období, než se stal presidentem.