MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#17303 Re: Že nebyl ukraden Krym? Vždyť to Putin sám přiznal, bylo to prý "jeho rozhodnutí" Krym ukrást....

2014-11-24 19:03

#17249: - Že nebyl ukraden Krym? Vždyť to Putin sám přiznal, bylo to prý "jeho rozhodnutí" Krym ukrást.... 

Na akej Ukrajine? Myslíte Donbas? To je časť bývalej Ukrajiny, ktorá sa nestotožnila s Majdanom a s ultranacionalistickými ukrajinskými živlami, oslavujúcimi "herojov" OUN/UPA, ktorí kolaborovali s nacistami a v nesposlednom rade si svoju budúcnosť nepredstavuje v úlohe lacných gastarbeitrov v Západnej Európe. Kyjev odmietol dialóg a vyhlásil heslo "Jeden štát, národ, jeden jazyk!".. A rodný ruský jazyk, ktorým hovorí predovšetkým inak multietnické obyvateľstvo východu, sa mal dostať do úlohy akéhosi druhého cudzieho jazyka. Na oslavách výročia Oslobodenia - konca druhej svetovej vojny velebili ukrajinskí papalaši nacistov a Hitlera, čím urazili hrdinov Veľkej vlasteneckej vojny, ktorých si tamojšie obyvateľstvo váži. V Odese spáchali ukrajinskí ultranacionalisti zločin proti ľudskosti, ktorý by v civilizovanej krajine nebolo možno spáchať a nemohol by ostať nevyšetrený a nepotrestaný. Na referendum, v ktorom sa spontánne Donbas a Luhanská oblasť vyslovili za  autonómiu, odpovedali kyjevskí uzurpátori moci inváziou, tankami- ako u nás v 68. Dokonca poznám fotografiu z tých dní obsadenia Donbasu, kde miestny obyvateľ stojí pred tankom ako ten Bratislavčan v 68. pred Právnickou fakultou v Bratislave na známej Bielikovej fotke. Kyjev odmietol akýkoľvek dialóg.Naopak, otvorene ústami žurnalistu Butkeviča,  ale aj iných bolo priznané, že im ide o vyľudnenie Donbasu- lebo tam sú zdroje a "zbytoční ľudia", ktorých z veľkej časti treba - povedal Butkevič - jednoducho vybiť, zlikvidovať!(Hromadskoje TV ).

Na Ukrajine nie je a nebude žiadna demokracia. Je tam nedefinovateľný druh totalitného, ľudské práva potláčajúceho režimu - za zločiny na Donbase majú ísť predstavitelia toho štátu pred súd do Haagu.

A ruskí vojaci? Je tam veľa dobrovoľníkov z Ruska, ale aj antifašistov z iných krajín. Rusko pomoci nebráni - a ani nakoniec veľmi nepopiera, že by neoficiálne Rusi nepomáhali opolčencom (domobrane, milíciám), ale na druhej strane, sú tam stovky poľských vojakov a Západ a NATO tam má poradcov a bojujú tam žoldnieri z USA - zo súkromných armádnych firiem, samozrejme:)-  tí istí, čo sa dopúšťali vojnových zločinov na civilnom obyvateľstve na Blízkom Východe. A aj Česká republika sa chystá poslať Ukrajine vojenskú pomoc- na vraždenie civilného obyvateľstva na Východe. To je zločinné jednanie.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#17324 Re: Re: zblblý slovač

2014-11-24 19:33:48

#17303: - Re: Že nebyl ukraden Krym? Vždyť to Putin sám přiznal, bylo to prý "jeho rozhodnutí" Krym ukrást.... 

 Zblblý slovač jak kůl v plotě hehehe....debilní rádobyslovač jak kůl v plotě hehehe....Chocholoušek již čeká na Tebe,lobotomie mozku to vyřeší hehehe....

 


Nepřihlášený uživatel

#17329 Re: Re: Že nebyl ukraden Krym? Vždyť to Putin sám přiznal, bylo to prý "jeho rozhodnutí" Krym ukrást

2014-11-24 19:42:24