MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#17232 Re: Re: Re: Re: Re: Opravdu a upřímně krásná otázka

2014-11-24 17:09

#17192: jm - Re: Re: Re: Re: Opravdu a upřímně krásná otázka  

Víte, jaký je rozdíl mezi námi dvěma? Hlavně v tom, že já Vás neurážím, jen Vám mohu upřímně říci, co si myslím o nositeli demokratického a svobodného názoru na politické diskuzi, který nemá v zásobníku ani jediný ostrý náboj, zato by rád vyhrál nejen bitvu, ale pro jistotu celou válku.

Jste jako ten Lavrov, usvědčený západními novináři ze lži prakticky už co den, polírající bez zardění i to, že tráva je zelená. To vše jen proto, že v Rusku dávno málem všichni věří, že zelená není, vlastně tam věří, že má všechny barvy s výjimkou zelené.

Jde zde o to, kdo má v této diskuzi Pravdu, nikoli o to, kdo je jak starý, kde a jak žil za totality a v kom se kdy a jak spletl.

Chci tím říci, že pokud umíte "obelhat" sama sebe, je to jen Váš problém, pokud se ale o totéž pokusíte u mě )a mnoha jiných zde), prostě neuspějejte s argumety, které máte ve svém zásobníku.

Nebylo by přece jen rozumnější a naprosto logické uznat, že jsme se prostě jen lidsky mýlili? Řekněme, přiznat si to pod vahou rozumných a relevantních arguemntů ostatních? Pod vahou logiky s níž na sebe jevy navazují i skutečně zřetelnou Pravdou o tom, jaký Zeman je a co to tu provádí a proč?

Víte, o tom to je, mít 64 let a nebýt ani svobodný, po 25 letech života v demokracii, je prostě špatně. A Vy svobodná budete, až budete moci věřit vlastním očím a uším, až si své názory díky tomu sformulujete snadno sama, bez ohledu na názory všech okolo, médií a politiků všech možných i nemožných stran. 

P.S. Už bych to s Vámi dávno vzdal, kdybych nevěděl, že jste inteligentní a jinak velmi chytrá žena, která v životě hodně zařila i viděla.

P.P.S. Jste dokonalou ukázkou toho, kdo jsou vlastně Zemanovi vstoupenci a jak velmi rozsáhlé je zasažení lidí u nás ideologiemi, které nás zbavují svobody více, než imperialismus, komunismus a všechna náboženství dohromady...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#17234 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Opravdu a upřímně krásná otázka

2014-11-24 17:11:34

#17232: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Opravdu a upřímně krásná otázka  

 Lavrov je osobnosť,  naozaj vzdelaný a kultivovaný človek, Vy nie. To je malý rozdiel medzi Vami:)).