MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#17179 Re: Re: Re: Opravdu a upřímně krásná otázka

2014-11-24 16:08

#17154: jm - Re: Re: Opravdu a upřímně krásná otázka  

Jste zde taky už dlouho, dokonce s "jm" docela déle, než jinak zcela anonymně. :-)

Šálení, konspirace, podvody, spiknutí, lhaní a jiné šarády, by byly k něčemu tam, kde by o odvolání Zemanů vůbec šlo, tohle je jen manifestace (od začátku byla s ohledem na Ústavu ČR a bezcharakternost t.č. prezidenta) a já pod svým jménem odeslal právě jen jeden hlas. Dokonce už nikdo jiný z mojí rodiny, přestože mají ostatní vcelku jasno, jenže politicky jim je to ukradeno, když se jinak mají velmi dobře ekonomicky a o nic zde nejde...

Kazachstán, Rusko ani Tádžikistán nejsou naši strategičtí partneři, do těchto míst udáváme aktuálně úhrnem tak cca 1% exportu (jinam tedy 99%, že jo?) a naše saldo s těmito kraji je výrazně záporné, protože od Ruska a spol. bereme větší část naší aktuální potřeby plynu a ropy.

Jak jednoduché by bylo tam rázněji zabušit na dveře a oznámit, že už brát ropu a plyn budeme poněkud více odjinud, než od nich, tedy pokud nebudou i oni brát protihodnotou více našeho zbožíčka, když penězi poněkud neoplývají a ani výhledově nebudou, ba právě naopak?

Jen politický kretém, který má Vaši plnou podporu (aniž tušíte proč vlastně:-), by se doprošoval tam, kde stačí jen říci si o reciprocitu, řekněme obchodní vyváženost vzájemného vztahu. Nebo začít pro začátek pracovat na vyváženosti tak, že prostě omezíme konzum z těchto exotických krajů a nakoupíme za světové ceny v USD paliva jinde. Tomu by tito "demokraté" rozuměli, to je totiž jejich politický styl, víme...?

No a kde si myslíte, že se "politický Kretén" aktuálně doprošuje totalitních Bohů Východu o to, abychom s nimi směli obchodně spolupracovat, se suitou svých politických sponzorů?

P.S. Kde? To nedáte, madam... :-)

Odpovědi

jm

#17192 Re: Re: Re: Re: Opravdu a upřímně krásná otázka

2014-11-24 16:29:08

#17179: Roman Skácel - Re: Re: Re: Opravdu a upřímně krásná otázka  

 Pane...v žádné případě jsem Vás nenařla z toho,že jste na této petici podváděl s hlasy,ale bohužel vím o lidech,kteří to dělají....taky se s Vámi nechci přít o věcech ekonomických, zahraniční politice apod,,protože nejsem ekonom a nerozumím tomu...myslím si,že každý má právo vyjářit svůj názor na určitou věc....a taky se může mýlit nebo být i zaujatý,ale urážet někoho,jenom proto,že má jiný názor není demokratické a protože jsem ročník 50 a nebyla jsem nikdy členem SSM a KSČ,abych přežila,musela jsem své názory skrývat....byla to zbabělost,přiznávám,ale nebyli jsme všichni stateční disidenti....a tak jsem si myslela,že je to dneska jiné.....bohužel...v některých lidech asi ta netolerance k názoru jiných přetrvává i po 25 letech....