MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Čech

#17105

2014-11-24 12:54

A kdo půjde místo Zemana ?? Občané by si měli uvědomit, že pokud se budou tolerovat lži, lhostejnost a budou se přivírat oči nad tím, co se děje na Naší politické scéně, tak to lepší nebude.

Odpovědnost, pravda a čest už jsou bohužel jen pojmy, které nejsou v módě. A pokud je sami lidé nevezmou za své, tak nemůžeme, aby se podle nich řídíli "naši představitelé".

Budeme jen doufat že "Pravda vítězí",...........  nebo s tím něco dělat,.......

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#17124 Re:

2014-11-24 13:21:09

#17105: Čech -  

Opravdu a upřímně krásná otázka na tématu, kde už 95 tisíc lidí ví, co nechce.

Bylo by patrně zbytečné se bát, že by se aktuálně našel v této zemi někdo horší, než je Zeman a předem nás dokázal obelhat o opaku. A pokud přijmeme tuto základní pravdu, pak bude vhodný téměř kdokoli, kdo ale neumí rusky lépe, než anglicky, aby zde neexhiboval v ruských, kazašských, bělorusakých a pozítří i tádžických televizích, tedy v propagandy plných proruských médiích, aktuální totalitních zemích spočasného Sovětského skorosvazu...

Nejdříve jedno a pak hned druhé, nejdříve zastavit Východní nekončící eskapádu Zemana, hned pak uvidíme kudy cesta už vede snadněji.

P.S. Koho si pak většinově vybereme my, co půjdeme vůbec k volbám, toho na Hradě budeme mít všichni do posledního, i nejmladšího mimina, po volbě v této zemi.

P.P.S. Kéž by pod P.S. bylo jen klišé a nikoli závěr k tomu, co aktuálně máme...