MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Albert Einstein

#16873 „Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. U té první si tím však nejsem tak jist“.

2014-11-23 21:04

Miloš Zeman je hulvát opilec a neomalenec. Je to buran a jak už to tak bývá, buran zleva. Burani zleva se vyznačují zarputilostí, urputností a neústupností . Miloš neodstoupí ani náhodou a to je dobře. Uznejte sami, že jsme si na něj a na jeho lotroviny už tak trochu zvykli. On je něco jako dobrý voják Švejk, taková ta humorná postavička co patří ke koloritu české společnosti. Vždyť mi všichni, nebo alespoň většina z nás, jsme tak trochu šašci. Nejdříve si jej zvolíme, znajíce dobře jeho opilství, hulvátství i neomalenost a hned by jsme jej zase odvolávali? Ha ha ha, vždyť už jenom to je strašně srandovní na našem národě. Ve světě už si na nás stejně zvykli a dávno se všude ví, že jsme takoví Járové Cimrmanové a že hezky švejkujeme. Tak to tak proboha nechme, vždyť za chvíli je silvestr a vy by jste teď chtěli propustit neljepšího šaška? Ó jak od vás ubohé :)

lidičky maličký

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16879

2014-11-23 21:16:15

#16873: Albert Einstein - „Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. U té první si tím však nejsem tak jist“. 

 Mluvte , prosím, za sebe... Nechápu, proč by se měl člověk spokojovat s hulvátem a opilcem  na Hradě ???  Život je jen jeden.  Vám je to zřejmě jedno, vy jste ho pravděpodobně volil.

.