MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16872

2014-11-23 21:03

 

informace pro neznalé!

Definice současné parlamentní demokracie
Současná parlamentní demokracie je rafinovanou diktaturou KFO (Kriminální Finanční Oligarchie) a Kmotrů (na místní a regionální úrovni) prostřednictvím psychopatických loutkových divadýlek zkorumpovaných a arogantních politiků.

Tato diktatura je dále udržována kořistnickou a zkorumpovanou advokátsko-justiční mafií, která přeměnila právo na bezpráví a tvrdý, bezohledný a bezcitný byznys (právní stát přeměnili na stát právnický).

Další oporou této diktatury jsou masmédia, která KFO přímo vlastní a nebo ovládá prostřednictvím psychopatického loutkového divadla zkorumpovaných a arogantních politiků (tzv. veřejnoprávní média) a prostřednictvím kterých vypírá mozky novodobým otrokům a prostřednictvím kterých se různé skupiny KFO rvou o svou stále větší moc a stále větší bohatství na úkor nás, novodobých otroků.

Dalším pilířem této diktatury je amerikanizovaný vzdělávací systém, který vychovává absolventy bez znalostí vlastní a světové novodobé historie a bez schopností vlastního úsudku a myšlení. Dávají na dojmy prezentované mainstreamovými médii a ne na pojmy.

KFO se dělí na dvě základní skupiny: Tou první je nadnárodní americko-židovská KFO, která ovládá svět a po pádu Berlínské zdi, rozpadu Východního bloku a rozpadu Sovětského svazu nemá ve světě rovnoceného protivníka. A potom každý stát má svoji vlastní KFO, která zoufale bojuje o přežití s tou nadnárodní KFO.

Politici v jednotlivých zemích se potom dělí na ty, kteří hájí zájmy té americko-židovké KFO (u nás typickým je nějaký humanitární bombardér a prolhaný Pravdoláskař a jeho zločinná banda humanitárních bombardérů a prolhaných pravdoláskařů) a na ty, kteří hájí zájmy té domácí KFO (u nás nějaký Venca Peročmajz a jeho parta zlodějských a tunelářských modrých strak).

Proto mezi těmito politiky vládne vzájemná zášť a nenávist až za hrob.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16874 Re:

2014-11-23 21:08:40

#16872: -  

 Venca Peročmajz, to nemá chybu ...