MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Jirka

#16782 proboha lidi neblbněte !!!

2014-11-23 18:02

#16737: Judr. Kopřiva Plzeň - Zvažujme na začátek příštího roku Generální stávku za odstoupení nekompetentního, zprofanovaného, slabého prezidenta.

Jedna věc je projevit nesouhlas, ale stávka, to je nátlaková akce. To je voda na zemanovský mlýn. Komu prospělo házení vajíček ? Zemanovi ! (Kdo ví, jestli si je sám neobjednal.) Hned každý zemanův kritik bude prohlášen za pučistu. Naše nespokojenost se Zemanem není nový 17. listopad. Zeman byl zvolen ve volbách a ústava definuje jediné možnosti, jak může být odvolán. Nepouštějte se do neústavních řešení. Kdo chystá generální stávku, tak buď nemá ponětí o ústavnosti, nebo je to zakuklený zemanovec.

Odpovědi

Judr. Kopřiva Plzeň
Nepřihlášený uživatel

#16789 Re: proboha lidi neblbněte !!!

2014-11-23 18:10:20

#16782: Jirka - proboha lidi neblbněte !!! 

 možná máte pravdu, ale je to náš zaměstnanec, který pracuje špatně. Pokračování v tom co předvádí je nepřípustné, doufám pro většinu národa. Sám jsem jej nevolil, ale několik jeho voličů znám a rádi by svůj tehdejší hlas vzali zpět. Tak co s tím? Jak odstavit neschopného nebo všehoschopného prezidenta jinak, než hlasem lidu, když politici jsou neschopní?