MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16575 Ano, mluvíte přesně jako komunisté za normalizace a nejen za normalizace....

2014-11-23 10:51

#16572: - Re: Jak svrhnout prezidenta ! 

 "My to víme, my umíme veřejný, my umíme politiku a vy se o veřejný prostor nestarejte, nebo vás zavřeme do kriminálu" - zvláštní, když ústava jasně říká, že naprostostým suverénem ve veřejném prostoru je občan a ostatní jím volení zástupci jsou skutečně zastupitelé ne své-zneuživatelé pozice zastupitele. 

Každý z nás, kdo jsme nevolili Miloše Zemana a každý z vás kdo jej volil by si měl být vědom co dělal. Bohužel vy voliči Zemana nevíte, proč jste jej volili, nebyli jste schopni a nejste ani dnes schopni říci, co vás k volbě Miloše Zemana vedlo. Je to zvláštní stav, kdy jeho nevoliči přesně vědi, proč jej nevolit a jeho voliči nevědí ani proč jej volit. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16586 Re: Ano, mluvíte přesně jako komunisté za normalizace a nejen za normalizace....

2014-11-23 11:25:02

 

#16575: - Ano, mluvíte přesně jako komunisté za normalizace a nejen za normalizace.... 

 Jediným jeho proviněním je, že neposkakuje dle prodloužené ruky Ameriky, že chce abychom byli suverenním státem, kterému nikdo nic pro zájmy cizího státu nepříkazuje,  který rozhoduje o tom s kým má obchodovat, udržovat pro nás prospěšné kontakty a nebýt v područí nikoho. Jenže vy s vašíma zmanipulovanýma hlavama to nikdy nepochopíte. Vykonstruované důvody proti presidentovi, když to co mu oficialně zazlívate vám u jiných nevadí, npř. pořád schlastaný Havel, orgie na hradě za jeho ery atd. na veřejnosti sprostý Schwarzenberg - váš kandidat, ten by byl opravdu lepší to ano, hlavně by plnil příkazy Amiků, Bilderbergu atd.

toto si přečtěte a pak mi odpovězte - takový president by vám nevadil?? ODPOVĚZTE!!

Aristokratický slovník Karla Schwarzenberga