MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#16570 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je z

2014-11-23 10:45

#16557: Sakuranbo - Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda 

Rozumím a samozřejmě o tom, co píšete, vím. Považuji to za velmi důležité a jsem rád, že jste to sem přinesl. Kde je příčina nezájmu o volby a nechuť k politice obecně?

Pravdou podle mě je, že právě TOHLE je...

...účelem cíleného a dlouhodobého ROZDĚLOVÁNÍ občanské společnosti u nás! Mydlíme se tak mezi sebou, místo abychom vyhnali politické papaláše z politiky. Mnohé po celoživotním díle, které dokonale straší. Vysilujeme se navzájem a politicky vyčerpáváme tak, že už nám před volbami může nalhat kdo chce, co chce...

P.S. Pokud bude volební účast přes 70%, přestanou v naší zemi být slepé uličky, např. přestanou komunisti zavazet v politice u nás přirozeně a zjistíme velmi snadno, co ve skutečnosti tento národ požaduje.

Do té doby zjistíme jen to, co požadují jeho menšinoví zástupci, řekněme "ideologičtí volitelé", tedy jádra politicky polarizovaných částí občanské veřejnosti...

A o tom to je!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16580 Dovolím si jako autor původní příspěvku odpovědět....

2014-11-23 11:03:33

#16570: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je z 

 ....jedním z účelů utrácení spíše stovek milionů korun Milošem Zemanem za retro komunistickou kampaň bylo voliče odradit. Je to vlastně stejný mechanismus, jako jeho požití opolzlostí, kterými také část občanů a politiků odrazuje s ním "jakkoliv" komunikovat. Těžko si totiž představit, že si demokrat stoupne na podium vedle člověka takto denohostujícího odvážné dívky z Pussy Riot, které dávno před tím, než došlo k ukradení Krymu a rozpoutávání války na Ukrajině jasně kritizovaly zločince Putina a s ním kolaburoující pravoslavnou církev v Rusku. 

Miloš Zeman aktivizoval svihá retri komunistickou kampaní ve svých voličích to nejhorší, čeho jsou schopni, tedy proletářské nenávisti a závisti a v podstatě všechny kandidáty upatlal svou oplzlostí a provokacemi.  

Velké části voličů jistě Miloš Zeman vadil, ale bohužel tito nepochopili, že slušnost protikandidátů je vybídkou k tomu jít volit a především v druhém kole si tito lidé slušnost vyložili jako zbabělost s tím, že je protikandidát stejně upatlaný "kompromisy, zlodějinam a kdo ví čím ještě" tak volit nešli s heslem - "ať se ti zločinci poperou".  To Zemanovi vyšlo dokonale. 

Stejně jako mu nyní po jeho oplzlé dehonestaci vyhovuje, že s ním slušní politici nechtějí sdílet podium, bude přece moci poukazovat na to, že na pozvání "nereagují" nechtějí se potkak dokonce ani u "připomínky holokaustu".

To, že prakticky není možné se Zemanem stát na jednom podiu, aby se člověk neupatlal, už jeho volič opět není schopen pochopit a bohužel si stále část voličů myslí, ať se s ním patlá někdo jiný.