MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

zdenben

#16556 Podporuji prezidenta Zemana

2014-11-23 10:21

Prezident Zeman vzesel z prime volby obcanu a svou funkci vykonava v jejich zajmu i pres iracionalni a hystericke utoky medii. Ostudne akce "demokratu" z Albertova na tom nemohou nic zmenit.

Odpovědi

JiM

#16560 Re: Podporuji prezidenta Zemana

2014-11-23 10:26:52

#16556: zdenben - Podporuji prezidenta Zemana 

Máte na to plné právo, ale možná byste měl zvolit vhodnější platformu, než je petice za odstoupení M.Z.

Bylo by totiž velice prospěšné, kdyby i jeho zastánci vystoupili z anonymity.


Nepřihlášený uživatel

#16571 Ústava naprosto jasně nařizuje, aby člověk v ústavní funkci byl demokrat.....

2014-11-23 10:46:23

#16556: zdenben - Podporuji prezidenta Zemana 

 ....zjevně si tedy vy představujete něco úplně jiného pod pojmen demokrat než já. 

Zeman masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta tím, že za kampaň utratil stovky milionů korun o který nikdy!!! nedoložil, jak se k nim dostal, dokonce i na transparetním účtu dokázal ve velmi krátné době zatnou sekeru více jak 10 mil. korun, které také "kdosi" zaplatil, ale občané to neví. 

Takové jednání nepovažuji za demokratické, vy ano? 

Miloš Zeman poslal prvního vesmírného turistu, komunistu a velmi pravděpodobného KGBáka Remka do Ruska na post velvyslance.

Proč? Je to toto slučitelné s normálním jednáním prezidenta v EU? Který stát EU poslal do Ruska na post velvyslance komunistu? 

Zničil řádné zvolený parlament a vygeneoval vládu složenou až jediného ministra výhradě z členů KSČ kdy mnozí navíc byli také členy Zemanovců, neparlametní strany, ale shodou okolností napojené na Zemana.  Doprovodil to slovy, že je to "dárek voličům", přitom mu už Ústavní slib nařizuje jednat ve prospěch všech občanů, ne jen jeho voličů či voličů obecně.

Děti jsou také občany této země a jak jim vysvětlit, že 24 let po revoluci je to "úřednická vláda" složená ze samých komunistů? 

Mít zalibu v četbě neonacistických parlamentních listů a vydávat tamní "názory" za informace či konce pravdivé informace, bych řekl, také demokrat dělat nemůže. 

Ale neváhejte, zdůvodnětě, proč Miloš Zeman neporušuje fatálně Ústavu této země, když setrvává v ústavní funkci, neboť jinak platí, že páchá jako nedemokrat v ústavní funkci velezradu. 

Roman Skácel
Hodonín

#16577 Re: Podporuji prezidenta Zemana

2014-11-23 10:53:20

#16556: zdenben - Podporuji prezidenta Zemana 

Hysterickými útoky nazývají odpor proti politické stupiditě Zemana, jen jeho opravdu hysteričtí vysoupenci. To spojení slov "hysterický + útok", je ideově tak zbarvené, že běžný nezávislý pozorovatel by ho nepoužil (kromě odpovědi v diskuzi) nikdy, tak ještě jeho ideologický vstoupenec, jako jste Vy...

Omyl, stávající politický Zemanův kurz ZMĚNÍME, na to se můžete spolehnout... :-)