MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

někdo

#16361 Re: Nikoliv, vy nemáte ani ten nejmenší argument, jakým byste doložil, že snad Miloš Zeman...

2014-11-22 19:03

#16358: - Nikoliv, vy nemáte ani ten nejmenší argument, jakým byste doložil, že snad Miloš Zeman... 

 Zemana jsem nevolila,takže vám neodpovím,proč ho lidé volili a nejsem Bůh,abych je za to soudila,ale komunista nebo nácek určitě není....to je jenom zbožné přání takových, jako jste Vy

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16365 A co je tedy Miloš Zeman, když není komunista ani nácek? Demokratem není, to je jednoznačné?

2014-11-22 19:10:32

#16361: někdo - Re: Nikoliv, vy nemáte ani ten nejmenší argument, jakým byste doložil, že snad Miloš Zeman... 

Vytvořil si snad on sám nějakou zrůdnou totalitní ideologii, kterou se snaží uplatnit? Řekl bych, že Miloš Zeman je skutečně zdatný demagog, kombinující obě odporné totalitní ideologie a to nejen proto, že masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta velmi podivným financováním jeho ještě podivnější retro komunistické kampaně. 


Nepřihlášený uživatel

#16368 Já voliče Miloš Zemana nesoudím, pouze sděluji, že jeho voliči vůbec netuší proč ho volili...

2014-11-22 19:21:44

#16361: někdo - Re: Nikoliv, vy nemáte ani ten nejmenší argument, jakým byste doložil, že snad Miloš Zeman... 

....a co více, jeho voliči ani netuší, jestli je či není demokratem. To není soud, to je názor. Důvodem k tomuto názoru je i tato diskuse, nikodo a to ani vy, nejste schopna doložit jediný postoj Miloše Zemana a to skoro ani když by se vytrhl z kontextu, který by doložil, že je demokratem. 

Snad by tu náznak byl, jeho vláda skutečně uspořádala volby v roce 2002 a "předala" moc. Co je ovšem naprosto děsivé, že předtím byl změněn oposmluvně zákon o volbách a došlo k radikální změně v přepočtu hlasů na mandáty. Změna měla zajistit oběma "velkým post bolševických stranám" mandáty navíc a takto se sktuečně aktuálně hlasy na madáty přepočítávají. Skutečně dva první vítězové voleb dostávají mandáty na úkor menších vítězů voleb. V době, kdy tuto změnu tato odporná pakáž Miloš Zeman a Václav Klaus realizovali to vypadalo, že ODS a ČSSD jsou naprostým genemonem. 

Kraje, změna volebního zákona a pokus dokonce měnit ústavu, kdy zákon o volbách je vlastně "změna ústavy", neboť na změnu tohoto zákona je potřeba ústavní většina, tedy přesně jako komunisté jedním volebním zákonem se dostali k moci a druhý si pro sebe napsali - jsou tedy komunsitičtí zločinci či nikoliv?