MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16355 Je Miloš Zeman zrůda? Co je vlastně zrůdné?

2014-11-22 18:53

Zrůdné je, když odvážní mladí lidé vyjadřují svůj názor jsou dehonestováni člověkem s politickou mocí. Je to zrůdné především proto, že je tím zneužívána politická moc a se zneužíváním politické moci máme i my zde bohužel dlouholetou zkušenost. Zrůdnost takového zneužítí moco je v tom, že proti němu žádné obrany a mnohdy končí smrtí postiženého a beztrestností postihujícího, tedy zrůdy.  Je to o to zrůdnější, že dnes je již naprosto zřejmé, že Pussy Riot měly v kritice V.I.Putina naprostou pravdu, kritizovali jej přitom dávno předtím, než ukradl Krym, dávno předtím než vyhrožoval jadernými zbraněmi, dávno předtím, než rozpoutal válku na Ukrajině. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16400 Re: Je Miloš Zeman zrůda? Co je vlastně zrůdné?

2014-11-22 21:14:13

#16355: - Je Miloš Zeman zrůda? Co je vlastně zrůdné?  

 takže podle vás měly důležitý strategický bod Krym obsadit amicí, který stát by si takové ohrožení nechal líbit? a rusko mělo? A obsazuje to špatné rusko ze svými základnami body blízko USA. lidí jste opravdu tak blbí, máte tak vymýte ty blbé  mozky, že vám už ani jeden závit nezůstal? a při tom máte tak vysoké mínění o sobě a tím vyskakovaním si připravujete válku a velmi špatnou budoucnost.


Nepřihlášený uživatel

#16404 Re: Je Miloš Zeman zrůda? Co je vlastně zrůdné?

2014-11-22 21:19:37

#16355: - Je Miloš Zeman zrůda? Co je vlastně zrůdné?  

 Takže president je zrůda, protože neposkakuje jak si přeji proameričtí přisluhovačí, a vy vřichní co umíte jen sprosě a nenávistně řvát a nadávat, vy jste opravdu výkvět společnosti, který navíc chce přivést tuto zemí k záhubě.