MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#15838

2014-11-21 20:28

Když se to povede bude to dobré.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#15859 Re:

2014-11-21 22:03:03

#15838: -  

 Nebude, sundá se Zeman, zruší se přímá volba, dosadí se poslušný kůň a ten dá rozkaz nasadit naše lidi do války po boku Ukrovermachtu. Budem chcípat a hladovět a budem ještě vzpomínat na doby, kdy se pan Zeman trochu víc odvázal na účet punkerek.

Oni vlastně punkeři tak nějak neuznávají žádnou vládu a prdí na politiku a není třeba z nich dělat politický vězně. Punk a provokace a výtržnost jde často ruku v ruce a punkeři jsou mnohdy i hrdí že se dostali do konfliktu se zástupci státu, že třeba dostali ranu obuškem že třeba něco i odseděli. Když se jim dá ale za cosi vyznamenání od státní instituce a oni to přijmou, tak je to přímo proti anarchistické idei punku. Za nejrůznější prohřešky byli pankáči zavíraní i na západě, proč z nich tedy dělat politický vězně a vyprovokovat takovoudle hysterii?

Zeman dělá ostudu, dělal ji i dřív už jako předseda vlády při svých výrocích a pro diplomacii cit nemá. A v případě těch punkerek to podělal, když papouškoval stupidní Jaklův překlad názvu kapely a nezajistil si vlastní zdroje informací v souvislosti s punkem. Co ho vedlo k výrokům o 17. listopadu je pro mně taky záhada, nic z toho neměl zapotřebí říkat. Ale lidé ho volili v instinktivní sebeobraně, když byla nasazena mohutná volební propaganda za pana Švarcenberga. Nebyla to ani tak volba ale spíš protivolba proti knížeti s pofiderními kontakty a minulostí. Kdyby byl v druhém kole třetí kandidát, nejspíš by si neškrtl ani jeden z nich.

Ale prozápadní kobyla, ať už to bude kdokoli, kterou tam bez přímé volby jistě dosadí, nás zavleče do války kvůli poblblýmu malorusku, nebo novorusku. Až se to stane, pak se každej za žvásty o proruské, nebo komunistické propagandě bude stydět. Já kašlu na Rusy i na komunisty, mám jen obavy že, snažit se sesadit Zemana, kterej i když je  možná ožrala nebo působí jako buran, přesto se snaží dělat některejm nebezpečnejm tlakům důležitou protiváhu, že to je nápad nebezpečnej a přivede nás do zkázy.