MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#15828 Re: Blížíme se hranici 100 tisíc hlasů

2014-11-21 20:01

#15741: Hočmi -  

 Milý Hočmi...tato petice má velkou publicitu,ale jinak je úplně k ničemu...některé podpisy byly získány tak,že někdo poslal tuto petici všem známým a ti otevřením petice zjistili,že se vlastně podepsali....až budete mít Vážený sto tisíc podpisů na ověřených papírových arších,tak se radujte....a navíc...víte kolik lidí pana Zemana volilo....???

Odpovědi

Blondynka

#15844 Re: Re: Blížíme se hranici 100 tisíc hlasů

2014-11-21 21:10:17

#15828: - Re: Blížíme se hranici 100 tisíc hlasů 

 Volby mezi Karlem a Milosem...jednooky vyhral...to je teda terno....Karel na to nema,jasne,ale urcite by se v CR nasel vhodnejsi kandidat a CR DNES NEMUSELA BYT PRO SMICH SVETU. Jeho neustale virozy,bonmoty,placani podle vetru a vulgarita nas posouva stale vice dolu.

Milos je spjaty s byvalym rezimem,starymi strukturami,pres nej a Klause se od sametu delo vse podstatne. Narod vecne nespokojeny,ale voli furt ty same kreatury co maji tu bidu na svedomi. Milos je jednim z nich. Bud chcete zmenu nebo ne a pak si nestezujte a neotravujte. Nelezte nikomu do zadku.....pze i to o vas dost napovida....k vuli ekonomickym problemum se cech upise i dablu.

Volte slusne,nekorumpovane,minulosti nezatizene politiky,jinak se nic nezmeni...STB,KOMUNISTE nalezli vsude,je cas se s nema rozloucit.