MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#15787 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač

2014-11-21 18:05

#15763: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač 

Doba papalašov u Vás vôbec nekončí, tí novodobí sú presné odliatky tých predošlých, iba ich rétorika sa trochu zmenila a predošlá nomenklatúrna verchuška sa pretransformovala na postkomunistickú oligarchiu, ktorá si najnovšie privatizuje politické strany.  Tie sú uzavretými kastovníckymi skupinami a partokrati medzi sebou bojujú o moc, poriadajúc reality show, v ktorých sa jedna skupina pokúša usvedčiť druhú z korupcie a klientelizmu a ďalších nelegálnych činností, prípadne sa takto vybavujú účty aj medzi frakciami jednej a tej istej strany.  A Vy im slúžite ako štatisti. Toto ste práve nepochopili, neimplementovali do duše, ak mám použiť Váš nadnesený štýl:-), a zase ste na najlepšej ceste nechať sa naivne oblbovať jednoduchými sloganmi ako za toho Februárového "víťazstva" pracujúceho ľudu. Nech Vám to revolučné nadšenie vydrží:) až do nasledujúceho sklamania.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#15801 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač

2014-11-21 18:50:02

#15787: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač 

Vypadni odsud ty rádobyslováku ,zalez do svého chlíva a vyhoň si ho u obrázků Lenina, Stalina,Putina a Zemana, když ti to dělá tak dobře. 

Roman Skácel
Hodonín

#15826 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač

2014-11-21 19:57:50

#15787: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač 

"Přetransformovaná postkomunistická oligarchie", "privatizace politických stran", "kastovnické skupiny", "bojující partokrati", "korupcia a klientelizmus", "my ako štatisti toho všetkého"...

Vy ještě nejste úplný blázen, ale podle mě hodně čtete a posloucháte a současně o tom, co slyšíte a vidíte hodně málo přemýšlíte.

Problém je u Vás v tom, že Vás dokonale ovládá nějaká (ani nevím jaká) ideologie, díky ní nejste a nebudete nikdy svobodný, protože Vám neumožní mít svůj vlastní názor na svět kolem Vás, budete i nadále napojený na zdroj, který Vás krmí svojí "pravdou", tu skutečnou tak nikdy neuvidíte na vlastní oči a neuslyšíte vlastníma ušima.

Objektivní pravda je jen jedna jediná, tu hledejte, bude to bolet, ale přmýšlejte o ní, hoďte za hlavu hloupá klišé a parafráze frází, chtějte vědět a znát. Teptve potom můžete být svobodný, až Vaše názory budou prosté všeho marasmu, který se Vás odevšad snaží ovlivnit a odchýlit od skutečné PRAVDY. Té jedné jediné, začněme třeba tím, že nebe je modré a tráva zelená...

Zůstat napojen na "společenskou pravdu", tedy to, co kokrhají všichni kolem Vás je přesně to, co ideologie potřebují, potom si Vás polde svých potřeb jednoduše postaví konkrétní zájmové skupiny přesně tam, kde potřebují, aniž byste o tom vůbec věděl. Budete žít život zbytečně, pokud se neosvobodíte a nebudete to mít lehké, jak to tak čtu.

Děkuji, ale už o Vaše další názory nestojím, jste aktuálně horší, než politický průjem...