MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Lubomír Bombík, Brno

#15548 Proč to dělá ???

2014-11-21 12:10

Podivné jednání Miloše Zemana má jediné vysvětlení: plní rozkazy svého řídícího  důstojníka. Aby všichni Češi konečně pochopili, jak jsou hloupí, když si dvakrát po sobě zvolili   prezidentem spolupracovníka KGB. Aby nám bylo blbě z nás samotných, abychom se z toho pozvraceli a zalezli pod postele. Abychom pochopili, že odpor je zbytečný a otroctví nevyhnutelné. Vítej "Normalizace II".

 Jsou to další z řady útoků na symboly naší suverenity, stejně jako bylo Klausovo sestřelení vlády při předsednictví EU, krádež propisky v přímém přenosu,  Zemanovo vrávorání u korunovačních klenotů, Balvínovo odvolání ředitele Národního divadla, ostuda kolem pomníku letcům RAF, Zemanovo hulvátství v  Hovorech z Lán,  Zemanovo a Klausovo znevažování  17. listopadu a mnoha dalších nestoudností, minulých i budoucích. Tím vším křičíme do civilizovaného světa: běžte pryč, tady vládneme MY, BURANI, ZLODĚJI A MAFIÁNI a RUSOFILOVÉ…

 Jak vysoko stoupl kredit České republiky za Václava Havla, tak hluboko zase klesl.

 Celý text čtěte na  https://www.facebook.com/lubomir.bombik

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#15555 Chtěl jsem před několika lety zjistit, kolik vlastně bylo na Hradě návštěv našich spojenců...

2014-11-21 12:15:50

#15548: Lubomír Bombík, Brno - Proč to dělá ??? 

 ...za doby KLause. Za deset let to bylo 8, seznam Klaus logicky žádný nezveřejňoval, tedy šlo to dohledat jen a pouze z vydaných tiskových zpráv. 

Dvakrát Obama a ani jednou za Klausem přímo.

Dvakrát papež a tedy ani jednou za Klausem přímo.

Jendou Neměcký prezident, jednou Italský, dvakrát Rakouský.  To je vše!!!! za 10 let!!!!!!

Co bylo ale přímo děsivé, že nejčastější zahraniční návštěvou na Hradě v době Klause byl ruský velvyslance a to dokonce i dvakrát do roka!!!!!!

Klaus se od Zemana neliší ničím!!!!!

 

Stránky Hradu lze kdykoliv zobrazit ve web archivu.