MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#15373

2014-11-21 08:15

#15003: - Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač 

 Bavím sa diskusiami pod podobnými petíciami a idiotmi, diskutujúcimi v bulvári ako je idnes, ktorí sa sem premiestnil. Niekto tu víťazne vyhlásil, že táto petícia je najväčšia politická akcia od 89. roku. Je tu aspoň jasne vidieť, ako Váš národ od 89. zdegeneroval. Stali sa z Vás stupídni hulváti. Miloš Zeman Vám a obdivovateľom aundergroundu typu Pussy Riot, tváriaceho sa ako ťažká filozofia a boj za demokraciu a slobodu:), nastavil iba krivé zrkadlo, ale asi Vás precenil, pretože z kultúrneho českého národa, za aký sa vždy mal, ostala len táto spodina. Čo Vy vytýkate Zemanovi? Tých niekoľko  "punkových" výrazov, ktoré si zo žartu požičal, aby Vám jemne naznačil :)), akí ste trápni, keď tu predstierate, že viete, čo je tá DEMOKRACIA? Veď Vy ju tu popierate každým svojím nenávistným výrokom. Základom demokracie je tolerancia, schopnosť rešpektovať ľudí s inými postojmi, s inými politickými názormi, alebo hoci inej národnosti či kultúry, vzájomný dialóg.  Vy o demokracii nemáte ani šajnu.  Snažíte sa ubiť každého, kto by sa Vám pokúsil oponovať svojimi argumentami, umlčať ho nadávkami z výčapov pre notorických alkoholikov, ohovárate ako pavlačové baby, šírite tu primitívne klebety, vyžívate sa v hrubých osobných urážkach.

Mlčiaca väčšina sa buď o celý tento cirkus nezaujíma, alebo jej je trápne namočiť sa do tejto žumpy. Ale Vašich 100 000 podpisov neznamená, že reprezentujete mienku všetkých alebo väčšiny občanov. Bohužiaľ, ste tí, čo najviac vyrevúvajú,  a to bývajú najčastejšie tí najhorší a najhlúpejší. Ani neviete, čomu a komu poslúžite. 

Je to hanba, kam až ste klesli. Ale hlupák nevie, že je hlupák a nehanbí sa.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#15386 Re:

2014-11-21 08:47:13

#15373: -  

 naprosto zblblý a degenerující slovač


Nepřihlášený uživatel

#15393 Re: zblblý Slovač

2014-11-21 08:56:51

#15373: -  

 Toto píše poskok estébáka Babiše? Slováka, co v 90. letech vytuneloval Petrimex a další firmy na Slovensku a zázračně zbohatl?

Babiš a Chovanec chtějí zlikvidovat  šéfa protimafiánského útvaru Šlachtu, je jim velice nepohodlný, mafiáni a zkorumpovaní politici mají strach, aby si pro ně "Šlachtovci" také nepřišli!!!!!!!!!

Zlořád Babiš je spojený s ruskou tajnou službou, tahá nám do Čech další a další komunisty a bývalé estébáky, vodí jako loutku opilce Zemana ,obsazuje vysoké funkce ve vládě a v krajích, a my se na to budeme jenom dívat???????

Pryč s Babišem, pryč s opilcem Zemanem!!!!!!!!!

Na Klementa bez Zemana dementa a bez Babiše!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#15487 Re:

2014-11-21 10:40:20

#15373: -  

Vážený, jestli zde někdo používá vulgárnosti a snaží se zneužívat demokracii k jejímu potlačení jsou především zástupci zemanovi, socialisté, komunisté a jim podobní. A také si myslím že nějakých 2,7 milionu není většina voličů v ČR.