MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#14480

2014-11-19 18:24

soudruzi, pořád používáte stejné fígle, ale lidi už ví, odkud vítr vane, Havlistické kurvičky :-))))
Víme, kdo organizoval rozdávání červených karet proti Zemanovi!
Určitě jste si všimli, kolik bylo včera v Praze dvojjazyčných transparentů. Některé byly dokonce jenom anglicky, např. portréty s Václavem Havlem anebo Ronaldem Reaganem. Toto je typický modeldemonstrace, která není určená domácímu publiku, ale zejména zahraničním médiím, aby nemusely překládat nápisy na transparentech. Každá demonstrace, která je Američany sponzorovaná nebo koordinovaná, má na transparentech dvojjazyčná hesla, i když to mnohdy působí směšně a bizarně. Nenechte se mýlit, ta angličtina je tam na tom nejdůležitější.

Je vidět, že naše poslední informace AE News o tom, že americká ambasáda koordinuje i demonstrace proti Zemanovi k výročí Sametové revoluce, byla validní a pravdivá. Je to další důkaz toho, že naše země a náš národ je vystaven útoku cizích zpravodajských služeb, které používají stejné taktiky, jaké používaly na Majdanu, během Arabského jara nebo v Sýrii. Modus Operandi tomu jednoznačně odpovídá.

Update (děkujeme našemu čtenáři za zajímavý poznatek dokreslující souvislosti…)

Magistrát hl.m. Prahy registroval jako organizátora „veselice“ na Národní třídě společnost Opona o.p.s, která očekávala účast až 30,000 lidí. Když se podívate na jejich stránky, zjistíte, že jejich hlavním partnerem je U.S. Embassy. Marek Vocel, který je zakladatelem o.ps., je zároveň obchodním manažerem společnosti pořádající různé eventy a hlavně byl managerem prezidentské volební kampaně Karla Schwarzenberga. Za tuto kampaň obdržel Českou cenu za Public Relations jako absolutní vítěz 8. ročníku. Jinak na FB svolával lidi „do zbraně“ člověk s příhodným jménem Přikryl :-))))))))) končíte "lumpenkavárno" :-))))

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#14563 Re:

2014-11-19 19:53:56

#14480: -  

 Nevážený neobčane, není to jedno? Svět se dozvěděl konečně, co veřejnost smýšlí o neprezidentovi. Je to moc dobře a Ty se třeba se svým vztekem přeskoč, nic s tím nenaděláš. :-) :-)