MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#14079 Je nepochybné, že uskutečnění Zemanovi schůzky má rehabilitovat jak jeho tak i Putina....

2014-11-19 06:49

....neuskutečnění samozřejmě velmi destabilizovat střední Evropu, neboť je možné, že přijede jen Putin. Zeman bez nejmenších pochybností svými oplzlostmi vlastně již předem brání jakémukoliv demokratovi postavit se s ním na stejné podium. Gauck to řekl přesně - je rád, že dostal svůj díl, tedy za to, že stál se Zemanem na jednom podiu. 

Zeman je vemli pravděpodobně spolupracovníkem FSB. 

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#14149 Re: Je nepochybné, že uskutečnění Zemanovi schůzky má rehabilitovat jak jeho tak i Putina....

2014-11-19 09:36:35

#14079: - Je nepochybné, že uskutečnění Zemanovi schůzky má rehabilitovat jak jeho tak i Putina.... 

Je to smutnější, spolupracovníci FSB jsou placení, Zeman Ruskou federaci podporuje všemi dostupními prostředky, podle mě, zdarma.

I to ovšem o něčem svědčí a měli by se tím začít pomalu ale jistě zabývat nejen naše spravodajské služby, ale také Ministerstvo zahraničí a nejlépe vláda jako celek.

Není prostě možné, aby Zeman nadále do médií žvanil takové hlouposti (občanská válka na Ukrajině, zbytečnost sankcí EU, právo Ruska na jakési "znepokojení" ospravedlňující anexi Krymu atd.). Taky by měl vysvětlit, co proruskou kampaní vlastně sleduje, jinak to začíná opravdu zapáchat protiústavností, když už zřetelně nezastupuje tento národ, Vládu ČR a dokonce ani významněji poslance a senátory (snad s výjimkou komunistických), nýbrž jde dokonce prokazatelně proti zájmu všech uvedených a tedy i proti zájmům této země...

Jen pořád nechápu, kde jsou komentáře a jasné kroky ostatních ústavních činitelů, předsedy PS, Senátu, premiéra. Tohle už přestává být sranda...