MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#13738 Re:

2014-11-18 16:50

#13710: -  

 Aktuálně používáme díky Bohu americkou, nikoli ruskou demokracii (ta nám za 40 let poněkud některým moc nevoněla, jako dnes nevoní mnoha Rusům), i díky ní zde můžete smolit své historické nesmysly.

Rusové si života svých lidí ve válce vážili méně, než bezdomovec práce, více tak umírali Rusové zbytečně, než efektivně, nevím o tom, že by Američané vybombardovali Prahu, vím o plzeňské Škodovce, pochopím decimaci Drážďan odvetou za bombardování Londýna, Coventry a jiných měst Luftwafe (taky si položte otázku kdo s plošným bombardováním měst začal, třeba už ve Španělsku, Vy historiku).

Hirošima a Nagasaki byly právě odpovědí na odmítání japonské kapitulace a Američané už neměli zájem po statisících umírat, když nebylo nakonec už ani proč, Japonsko bylo už jen rozstřílenou troskou, která ovšem toužila po své sebevražedné poslední bitvě. Nebyla jim nakonec umožněna a dvě města zaplatila ještě "únosnou" daň ve srovnání s tím, kdyby se mělo bojovat pozemně na japonském území (odhady ztrát se liší, ty nejoptimističtější však byly 1-2 miliony životů na obou stranách).

Jugoslávie? Omyl, tehdy už dávno jen Srbsko. Na tuto kapitolu dějin si odpovězde sám, stačí si jen zjistit, kdo to v Haagu stojí před mezinárodním tribunálem pro lidská práva? A kdo už své tresty za genocidu odpykává...

Správně, samá lež, tu a tam skoro polopravda, jedním slovem demagogie... :-)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#13765 Re: Re:

2014-11-18 17:17:07

#13738: Roman Skácel - Re:  

 vždyť ty vůbec nevíš co je demokracie a tu americkou jeětě poznáš, a tu ruskou jsi vůbec nepoznal, ještě jsi tu nebyl. Drářďany zbombardovali účelově, když už se věděko, že to bude východní sektor, Amicí neztratili přílš životů, zapojili se k válce ke konci a omezovali se na bombardování a ne na pozemní válku, tu přenechali rusům! O Japonsku se dovzdělej, Jugoslávie byla rozbitá, protože to byl přílíš silný stát, který Amikům vadil, vojensky 4 nejsilnějši a to nemohli Amici tak nechat. V Hágu většinou nestojí ti nejsprávnější, ti největší zlosyní unikají, to by tam musel Busch uz dávno stát a také jiní! Žádna demagogie, pouze fakty, a kdybbys nebyl nedovzdělaný a zmanipulovyný tak bys věděl.

A ještě k té americké demokracii, víš, že učí rekruty-chci někoho zabít- tedy ne bránit, taková je americká demokracie, vychvávají vrahy a tak se také dovzdělej co americká vojska provádějí za zvěrstva v těch 150 zemích, kde svá vojska mají.

To není žadná protiamerická propaganda, ale fakta, je třeba si získat objektivní informace a ne nic nevědět, jen žrát tu proamerickou propagandu a k ostudě celého národa jen sprostě řvát!!!!!